counter

Ζέτα Δούκα: Μας δείχνει τα σημάδια από την χειρουργική της επέμβαση

Ζέτα Δούκα: Μας δείχνει τα σημάδια από την χειρουργική της επέμβαση
Ζέτα Δούκα: Μας δείχνει τα σημάδια από την χειρουργική της επέμβαση

Πριν από δύο μήνες , η Ζέτα Δούκα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της, αφού αναγκάστηκε να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση, ώστε να αφαιρέσει δύο μεγάλες κύστες ωοθηκών.

Μέσα από μια ανάρτηση της στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός έδειξε στους ακολούθους της την ουλή της από την επέμβαση και πέρασε το δικό της μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης.  

“Στη ζωή́ μου, έχω περάσει πολλά και διαφορά γεγονότα που έχουν αφήσει το «σημάδι» τους πάνω μου. Αλλά σημάδια είναι ορατά δια γυμνού́ οφθαλμού́, αλλά όχι, αφού μπορεί να κρύβονται βαθιά στη ψυχή́ μας... Όλα όμως, με κάνουν να νιώθω ξεχωριστή, γιατί μου θυμίζουν, όλα όσα έχω καταφέρει! Το συγκεκριμένο σημάδι , μαζί με τέσσερα ακόμη στην περιοχή́ της κοιλιάς, το απέκτησα κατά́ τη λαπαροσκοπική επέμβαση στην οποία υπεβλήθην πριν 2 μήνες και μου υπενθυμίζει την τεράστια σημασία της σωστής ΠΡΟΛΗΨΗΣ για την υγειά μας, αφού στα πλαίσια εξάμηνου(!) γυναικολογικού ελέγχου, εμφανίστηκαν δυο μεγάλες κύστες ωοθηκών που, αν τις έβλεπα στον ετήσιο έλεγχο που συνηθώς κάνω, μάλλον θα είχα υποστεί ολική́ υστερεκτομή!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR