counter

Ζέτα Δούκα: Η φωτογραφία που την έβγαλε η κόρη της και το συγκινητικό μήνυμα

Ζέτα Δούκα:  Η φωτογραφία που την έβγαλε η κόρη της και το συγκινητικό μήνυμα
Ζέτα Δούκα: Η φωτογραφία που την έβγαλε η κόρη της και το συγκινητικό μήνυμα

Η Ζέτα Δούκα διανύει την πιο δημιουργική περίοδο στην ζωή της αφού επαγγελματικά πρωταγωνιστεί στο “Καφέ της Χαράς” και παράλληλα ζει οικογενειακές στιγμές ευτυχίας με την κόρη της Θάλεια και τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηαντωνά. 

Η ηθοποιός μπορεί να είναι μια πολυάσχολη μανούλα όμως, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Έτσι, λοιπόν, η Ζέτα Δούκα πρόσφατα ανήρτησε μια φωτογραφία της, η οποία όπως μας ενημέρωσε τραβήχτηκε από την μονάκριβη κόρη της.

Παράλληλα, η ηθοποιός έστειλε και το δικό της συγκινητικό μήνυμα επηρεασμένη από τις εξελίξεις των ημερών, αφού έγραψε: “ Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξε πριν λίγη ωρα η κόρη μου! Παίζαμε με τα μωρά της... Κι επειδή αυτές τις μέρες, δοκιμάζονται τα ανθρωπιστικά και πατριωτικά μας ένστικτα και συχνά συγκρούονται μεταξύ τους(αν και δεν θα πρεπε γιατί αλλού παίζεται το παιχνίδι), θέλησα να την κοινοποιήσω απλώς και μόνο για να δηλώσω ότι όλα τα παιδιά του κόσμου είναι (σαν) παιδιά μου! Και πριν γίνω μάνα και ιδίως αφού..”.

Δείτε την σχετική ανάρτηση της Ζέτας Δούκα παρακάτω:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR