counter

Ζέτα Δούκα: Έκανε το τεστ κορονοϊού μαζί με τον σύζυγο και την κόρη τους και αυτό είναι το αποτέλεσμα (Φωτό)

Ζέτα Δούκα: Έκανε το τεστ κορονοϊού μαζί με τον σύζυγο και την κόρη τους και αυτό είναι το αποτέλεσμα (Φωτό)
Ζέτα Δούκα: Έκανε το τεστ κορονοϊού μαζί με τον σύζυγο και την κόρη τους και αυτό είναι το αποτέλεσμα (Φωτό)

Η Ζέτα Δούκα ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές της διακοπές και πλέον έχει επιστρέψει στην πρωτεύουσα.

Η γνωστή ηθοποιός πέρασε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Μάλιστα, η Ζέτα Δούκα, ο σύζυγός της Μιχάλης Χατζαντωνάς και η κόρη τους Θάλεια, αποφάσισαν να κάνουν το τεστ κορονοϊού για να βεβαιωθούν πως είναι καλά αλλά και να εξασφαλίσουν ότι τα κοντινά τους πρόσωπα θα είναι ασφαλή όταν θα έρθουν σε επαφή μαζί τους.

Το αποτέλεσμα του τεστ βγήκε και για τους τρεις “αρνητικό”.

Η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την ώρα που κάνουν όλοι το τεστ και τόνισε στους διαδικτυακούς της φίλους πως πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και να προσέχουν.

«Χθες πήγαμε οικογενειακώς να κάνουμε την εξέταση για τον COVID-19 , για προληπτικούς λόγους μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές στην Κρήτη. Παρόλο που τηρούσαμε τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής, θεωρήσαμε σημαντικό με την επιστροφή μας στην πόλη, πριν ξεκινήσουμε τις δουλειές μας( ηθοποιός, γυμναστής και...μαθήτρια προνηπίου) και κυρίως προκειμένου να επισκεφτούμε τους παππούδες και γιαγιάδες μας, να είμαστε σίγουροι ότι δεν νοσούμε ή φέρουμε τον κορωνοιό, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, πράγμα το οποίο ευτυχώς επιβεβαιώθηκε! Πολλοί θα το βρείτε...τραβηγμένο, ιδιως για την Θαλεια, και θα μου πείτε «ποιος μας λέει ότι δεν θα κολλήσουμε εδώ που ήρθαμε;» Εννοείται, όπως εννοείται ότι ο καθένας μας ειναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις που παίρνει σε όλα τα θέματα... Εμεις θα συνεχίσουμε να προσέχουμε μέχρι να δούμε τι θα γίνει με αυτή την ιστορία και πότε επιτέλους θα μας αδειάσει τη γωνιά αυτός ο εφιάλτης!

Για την εξέταση επιλέξαμε τον όμιλο του Ιατρικού κέντρου, που πραγματοποιείται με ρινοφαρυγγική CE-IVD πιστοποιημένη τεχνική, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO-15189 για διαγνωστικές δοκιμασίες, τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 24-36ωρες και κοστίζει 70€( έχω ακούσει τέρατα σχετικά με το κόστος σε άλλα διαγνωστικά κέντρα, προσοχή! ) κι ευχαριστούμε πολύ το Ιατρικό και διοικητικό προσωπικό του για την ευγένεια και επαγγελματισμό του. Ιδιαιτέρως δε την αγαπημένη - φίλη μου πλέον- Ρίτσα Μπιρζαμάνη για την διακριτικότητα και αποτελεσματικότητά της! Καλό φθινόπωρο εύχομαι σε όλους και γρήγορα ελεύθεροι!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Δούκα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR