counter

Ζέτα Θεοδωροπούλου: To baby shower έκπληξη, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το γιο της!

Ζέτα Θεοδωροπούλου: To baby shower έκπληξη, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το γιο της!
Ζέτα Θεοδωροπούλου: To baby shower έκπληξη, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το γιο της!

Η Ζέτα Θεοδωρπούλου βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Τρία χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης τους, Αφροδίτης, η Ζέτα και ο Παναγιώτης θα αποκτήσουν ένα αγοράκι, το οποίο θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Το περασμένο Σάββατο, με τη βοήθεια φίλων του, ο διεθνής άσος διοργάνωσε ένα baby shower έκπληξη για την αγαπημένη του, κάνοντάς την να... ξετρελαθεί.

Η ίδια, ως λάτρης των social media, δεν μπορούσε να μη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram σχετικές φωτογραφίες και βίντεο.

Μάλιστα, στη λεζάντα που τις συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά: "Εχθές Σάββατο, γυρνάμε από οικογενειακή βόλτα ως συνήθως και βάζω το κλειδί στην πόρτα και η απίθανη κουμπαρούλα μου @kgrigoriou, σε συννενόηση με τον αντρούλη μου @panostach77, μου είχαν έκπληξη πάρτυ baby shower. Πολλοί καλοί φίλοι, οι κουμπάροι μας, γονείς κι αδέρφια συνένεσαν σε αυτήν την έκπληξη και τους ευχαριστώ όλους ξεχωριστά και γενικά. Ένα μικρό δείγμα από το χθεσινό μας πάρτυ για τον ερχομό του γιού μας , με σούπερ νονούς @kgrigoriou και @noesalloras. Σας ευχαριστώ όλους!".

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR