counter

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ποζάρει με μπικίνι στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ποζάρει με μπικίνι στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ποζάρει με μπικίνι στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Πριν από λίγες ημέρες η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, καθώς έπεσε από τις σκάλες.

Η ίδια είχε κάνει γνωστή την περιπέτειά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Είχα ως έγκυος ένα άσχημο ατύχημα από πτώση σκάλας και βγήκα εχθές από το νοσοκομείο. Είχα Άγιο και τέλος καλό, όλα καλά. Δοξάζω τον Θεό που με κράτησε στα χέρια του και δεν έχασα το παιδί μου 8 μήνες κύησης που το κουβαλάω. Η πρώτη σφοδρή, οι κακώσεις στο σώμα πολλές αλλά η ευγνωμοσύνη σε εκείνον μεγαλύτερη».

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου πλέον είναι καλύτερα και ανυπομονεί να φέρει στη ζωή τον δεύτερο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Η ίδια πέρασε πρόσφατα ένα όμορφο τριήμερο στο Ναύπλιο και μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram και μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει με μπικίνι στην παραλία. «Όλα τα ωραία τελειώνουν ...και κάποια άλλα ωραιότερα – έρχονται!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Ζετα Θεοδωροπουλου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR