counter

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Ζουν χωριστά για χάρη των παιδιών τους!

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Ζουν χωριστά για χάρη των παιδιών τους!
Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Ζουν χωριστά για χάρη των παιδιών τους!

Χωριστά ζουν το τελευταίο διάστημα η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο σύζυγος της Παναγιώτης Ταχτσίδης, εκείνη με τα παιδιά τους μένουν στην Ελλάδα, ενώ ο διεθνής ποδοσφαιριστής ζει στην Ιταλία, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε, πριν απο 4 χρόνια και έχει αποκτήσει τρία παιδιά παραμένει ερωτευμένο και αγαπημένο ωστόσο, αποφάσισαν αυτό το διάστημα και για το καλό των παιδιών τους να μείνουν χωριστά.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή τους την απόφαση φαίνεται πως έπαιξε και ο κορονοϊός.

“Ως γονείς πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα το καλό και το μέλλον των παιδιών μας. Κάναμε τη συγκεκριμένη επιλογή από κοινού, αφενός λόγω των δυσκολιών στις ταξιδιωτικές μετακινήσεις και όχι μόνο που έχει προκαλέσει η πανδημία και αφετέρου επειδή η Αφροδίτη  μας έπρεπε να πάει στο νηπιαγωγείο. Ενδεχομένως, λοιπόν να ήταν δύσκολη η προσαρμογή της σε μια άλλη χώρα. Πέρυσι που πήγε προνήπιο, μέχρι να εγκλιματιστεί και να μάθει τη γλώσσα στην Ιταλία, ήρθε η πανδημία και έχασε μια χρονιά” ανέφερε η Ζέτα Θεοδωροπούλου μιλώντας στην Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που πέρασε ο γνωστός ποδοσφαιριστής όταν το καλοκαίρι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής κόλλησε τον ιό όταν ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα που υπήρχε στο συγγενικό του περιβάλλον και έπειτα από δύο μέρες παρουσίασε ήπια συμπτώματα: πυρετό και ενόχληση στον λαιμό όπως είπε στην εφημερίδα. “’Έκανε το τεστ και βγήκε θετικό. Τα συμπτώματα κράτησαν μόνο λίγα 24ωρα. Παρόλα αυτά μείναμε όλοι μας ως υπεύθυνοι πολίτες σε καραντίνα για 14 ημέρες. Το πέρασε ανώδυνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο ιός είναι ακίνδυνος, γιατί κάθε οργανισμός δεν είναι ίδιος. Ο Πάνος χαίρει άκρας υγείας και έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς και τις απαιτήσεις της δουλειάς του.”

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR