counter

Ζέτα Θεοδωροπούλου - Παναγιώτης Ταχτσίδης: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι!

 Ζέτα Θεοδωροπούλου - Παναγιώτης Ταχτσίδης: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι!
Ζέτα Θεοδωροπούλου - Παναγιώτης Ταχτσίδης: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αφροδίτη και τον Κωνσταντίνο, ενώ μάλιστα σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους και το τρίτο τους παιδί.

Χθες το ζευγάρι έχει επέτειο γάμου, κλείνοντας τρία χρόνια έγγαμου βίου.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, ως λάτρης του Instagram,δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τη χθεσινοβραδινή έξοδο του ζευγαριού, όπου γιόρτασαν την επέτειό τους.

Μάλιστα, τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο:

«Τη σβήσαμε και την τούρτα μας ... Τρία χρόνια έγγαμου βίου, εσύ-εγώ-ΕΜΕΙΣ! Μια γροθιά, όλοι μαζί, πάντα και παντού, σε όλα και για όλα !Γιατί ένα σπιτικό και ένας επιτυχημένος γάμος στηρίζεται στην αμοιβαία αγάπη κ ανταπόκριση, στο σεβασμό και την εκτίμηση, την καλή διάθεση και υπομονή και φυσικά τη δύναμη της πίστης σου να σε συνοδεύει καθημερινά κ να σε προστατεύει από καθετί κακό. Τίποτα δε μας χαρίστηκε ή δε στρώθηκε με ροδοπέταλα.. Το να είσαι γονείς και ανδρόγυνο, είναι ένας καθημερινός αγώνας να μπορείς να συνυπάρχεις κ να ανταποκρίνεσαι ως μητέρα, σύζυγος αλλά και ταυτόχρονα να μην ξεχνάς πως είσαι και γυναίκα και φίλη και παρέα και ερωμένη του άντρα σου κ όχι ΜΟΝΟ η μητέρα των παιδιών του.. Τρία χρόνια μετά, δηλώνω κ είμαι ακόμα ερωτευμένη, κάθε συναίσθημα μου απλά δυναμώνει ολοένα και περισσότερο και για εμένα η μεγάλη κ σωστή οικογένεια είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα !Νιώθω ευγνώμων για ΟΛΑ κ ευλογημένη για ότι ζώ! Ίσως για αυτό δεν ένιωσα ποτέ πως κάνω κάτι από αγγαρεία ή υποχρέωση ή απελπισία το να έχεις οικογένεια κ σπιτικό παρά μόνο χαρά, ευτυχία κ τεράστια ευγνωμοσύνη! Εύχομαι χρόνια μας καλά έως τα βαθιά μας γεράματα γεμάτα υγεία κ αγάπη κ να μεγαλώσουμε παιδιά που θα γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία που θα μάθουν να δίνουν αγάπη κ να δέχονται τόση όση ΕΜΕΙΣ κ ακόμα περισσότερη!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR