counter

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Βάφτισαν τον γιο τους (Φωτογραφίες)

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Βάφτισαν τον γιο τους (Φωτογραφίες)
Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Βάφτισαν τον γιο τους (Φωτογραφίες)

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δύο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Το περασμένο Σάββατο, ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για το ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης βάφτισαν τον μικρότερο γιο τους.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Βασίλειος.

Η βάφτιση έγινε σε κλειστό κύκλο λόγω του κορονοϊού και σε ένα ξωκκλήσι με θέα τη θάλασσα.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ως περήφανη μαμά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το μυστήριο.

«Και το όνομα αυτού .. Βασίλειος !!! Να μας ζήσεις νεοφώτιστε γιε μας
Να είσαι γερός κ δυνατός ΠΑΝΤΑ! Να έχεις ψηλά τα ιδανικά σου κ τα στάνταρ σου ..να θέτεις στόχους υψηλούς κ να μας γεμίζεις υπερηφάνεια .. Εμείς οι γονείς σου θα είμαστε πάντα δίπλα σου γερά θεμέλια να χτίσεις ,σκαλοπάτια να πατήσεις κ φτερά για να πετάξεις κ να φτάσεις όπως : 1-2-3 ... ψηλάαααα!!!

•Το Σάββατο 12/06 σε ένα ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, με θέα το γαλάζιο του ουρανού κ της θάλασσας-βαφτίστηκε ο μικρότερος μας γιος σε κλειστό κύκλο ,εν όψη κορονοϊού.. Το όνομά του το πήρε από τον πατριό μου Βασίλη και η τιμή ήταν όλη δική μου να δώσω το όνομα του ανθρώπου που με μεγάλωσε κ παρότι ορφανή δεν έλειψαν από τα χείλη μου η λέξη πατέρας αλλά και το νόημα αυτού στη ζωή μου !
Η προετοιμασία έγινε μέσα σε 15 ημέρες και παρά τις λιγοστές ημέρες,βγήκε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Λίγα πράγματα για τη βάφτιση:

Νονοί ήταν η κατα 17 χρόνια κολλητή μου από το Πανεπιστήμιο @erikabroumerioti κ ο σύζυγος της. Το θέμα μας ήταν «ματάκι» κ τα χρώματα ήταν όλα γαλάζιο- navy blue k λευκό με λεπτομέρειες ασημί! Η επιλογή θέματος και οι ιδέες για όλα ήταν δικά μου ,αλλά τις ιδέες τις σκέψεις μου,υλοποίησε η φίλη μου @vasilikimikedi. Οι μπομπονιέρες των μεγάλων μαρμάρινα σουβέρ κ οι παιδικές κουτιά - κουμπαράδες με σχολικό πακέτο κ μέσα τα κουφέτα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR