counter

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η επίθεση που δέχτηκε από follower της και η απάντησή της

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η επίθεση που δέχτηκε από follower της και η απάντησή της
Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η επίθεση που δέχτηκε από follower της και η απάντησή της

Έντονο διάλογο με διαδικτυακό της φίλη, είχε η Ζέτα Θεοδωροπούλου στο Instagram. Όλα ξεκίνησαν όταν το πρώην μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία και έλαβε το εξής σχόλιο: «Εδώ ο κόσμος καίγεται, αλλά η διαφήμιση να ναι καλά!! Κανένας σεβασμός!!».

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου δεν άφησε το σχόλιο αναπάντητο και σε μακροσκελές κείμενο έγραψε: «Δεσποινίς Ελπίδα , 23/07 έως κ εχθές οι αναρτήσεις μου δεν ήταν τίποτα άλλο , παρά μόνο για τον κόσμο που καίγεται, όπως αναφέρεις! Το είχα αναφέρει σε στορυ μου πως η μέρα σήμερα, είναι πένθιμη και το κράτησα κ την επόμενη και τη μεθεπόμενη!
Τα στορυ και η ενημέρωση ήταν τόσα, που οι τελείες των στορυ έκαναν να μοιάζουν σα μια ευθεία γραμμή και αυτό όχι για να δείξω κάτι, αλλά έκανα αυτό που ένιωθα και ήθελα και έτσι να βοηθήσω και εγώ ένα λιθαράκι με τον δικό μου τρόπο!

Φυσικά υπήρχαν και άνθρωποι που όχι μόνο το αναγνώρισαν, αλλά έκαναν και αναπαραγωγή τα στορυ τα δικά μου, αναφέροντας τον σεβασμό που εσύ δε βλέπεις σε εμένα! Τέλος, εσύ, ο διπλανός σου , ο απέναντι σου και όλοι οι τριγύρω σου, φαντάζομαι μετά την ανείπωτη τραγωδία της 23/07, επιστρέψατε στα επαγγελματικά σας καθήκοντα και υποχρεώσεις! Έτσι, λοιπόν και εγώ, αν και λεχώνα, τηρώ τα δικά μου καθήκοντα και δε σου επιτρέπεται η κακόβουλη και λανθασμένη γνώμη σου..

Θέλει μεγάλη δύναμη και ψυχή, να μπορείς να εξοικειώνεσαι με την πραγματικότητα, όταν το κακό έχει γίνει, δεν αλλάζει και φυσικά δεν μπορώ να κάνω ή αλλάξω εγώ τη συγκυρία αυτή! Ο καθένας που είναι υπεύθυνος άνθρωπος, πονάει, θλίβεται, βοηθάει χωρίς να το επιδεικνύεται όπως και με ότι μπορεί και συνεχίζει αυτό που πρέπει και έχει καλεστεί να κάνει .. Ας ψάξετε κάποιοι τον πυρήνα του δράματος και ασχοληθείτε με το τί κάνετε ΕΣΕΙΣ .. γιατί χάνετε το ΝΟΗΜΑ !».

Η απάντηση αυτή έκανε μάλιστα τη follower να ζητήσει από την Ζέτα Θεοδωροπούλου συγγνώμη, γράφοντάς της: «Συγνώμη για το πικρόχολο σχόλιο, έχεις δίκιο!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR