counter

Zeraw: Μας συστήνει για πρώτη φορά τις κορούλες του

Zeraw: Μας συστήνει για πρώτη φορά τις κορούλες του
Zeraw: Μας συστήνει για πρώτη φορά τις κορούλες του

Μπορεί ο ίδιος να ξεσηκώνει τα πλήθη ως τραγουδιστής του συγκροτήματος VEGAS, όμως δεν ήταν γνωστό ότι είναι πατέρας δύο μικρών κοριτσιών.

Ο Zeraw, από το συγκρότημα των VEGAS φωτογραφήθηκε στο περιοδικό “HELLO” μαζί με τις δύο κόρες του, Ιζαμπέλα- Ιωάννα και Μαρία- Σοφία και μίλησε για την ζωή του μακριά από τα φώτα της σκηνής.

“Οι στιγμές που περνάω με τις κόρες μου δεν μπορούν να συγκριθούν με οτιδήποτε άλλο βιώνω στην προσωπική ζωή και στην καριέρα μου” δήλωσε ο τραγουδιστής, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την πρώην σύζυγό του Χριστίνα και για το αν αυτό έχει επηρεάσει την σχέση του με τις κόρες του.

“Με την Χριστίνα συναποφασίσαμε να χωρίσουμε πριν από περίπου έναν χρόνο, ενώ ζούσαμε στην Αθήνα. Δυστυχώς λόγω συνθηκών έπρεπε να επιτρέψει στην Θεσσαλονίκη, κι αυτό ήταν όντως πολύ δύσκολο για μένα- και θα συνεχίσει να είναι. Ευτυχώς -αν μπορεί κάποιος να το θέσει κατ’ αυτόν τον τρόπο- είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου, που μου επιτρέπει συχνότερα να έρχομαι σε επαφή μαζί τους, λόγω ταξιδιών. Αν έκανα δουλειά γραφείου τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα”.

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στον Γιώργο Μιχαλόπουλο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR