counter

Ζεράρντ Ντεπαρντιέ: Κατηγορείται για βιασμό ο διάσημος ηθοποιός

Ζεράρντ Ντεπαρντιέ: Κατηγορείται για βιασμό ο διάσημος ηθοποιός
Ζεράρντ Ντεπαρντιέ: Κατηγορείται για βιασμό ο διάσημος ηθοποιός

Για βιασμό και σεξουαλική επίθεση κατηγορείται ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρτιέ (Gerard Depardieu) που φέρεται να διαπράχθηκε το 2018 εναντίον τότε 20χρονης ηθοποιού. 

Η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο πριν από δύο χρόνια περίπου, με την καταγγέλλουσα να ανοίγει και πάλι το ζήτημα με νέα προσφυγή στη γαλλική δικαιοσύνη τον περασμένο Αύγουστο οδηγώντας σε νέες ποινικές κατηγορίες τον Δεκέμβριο.

Πιο αναλυτικά, ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ κατηγορήθηκε αρχικά για επίθεση και βιασμό νεαρής ηθοποιού, στο σπίτι του στο Παρίσι τον Αύγουστο του 2018. Οι ισχυρισμοί της γυναίκας απορρίφθηκαν το 2019, αλλά στη συνέχεια η φερόμενη ως θύμα του διάσημου Γάλλου ηθοποιού, ξεκίνησε εκ νέου τις διαδικασίες για τη διερεύνηση των γεγονότων. Ο δικηγόρος του 72χρονου Ντεπαρτιέ, Herve Temime, δήλωσε ότι ο ηθοποιός, ο οποίος είναι ελεύθερος αλλά υπό δικαστική επίβλεψη, «απορρίπτει εντελώς τις κατηγορίες».

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγή κοντά στην υπόθεση, ο Ζεράρ Ντεπαρτνιέ είναι οικογενειακός φίλος της ηθοποιού, που τον κατηγορεί. 

Η δικηγόρος της γυναίκας, Elodie Tuaillon-Hibon, είπε ότι ήλπιζε πως η «ιδιωτική ζωή της πελάτιδός της θα γίνει σεβαστή», καθώς εξελίσσεται η υπόθεση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR