counter

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η αφοπλιστική απάντηση σε σχόλιο που δέχθηκε για το ύψος της

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η αφοπλιστική απάντηση σε σχόλιο που δέχθηκε για το ύψος της
Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η αφοπλιστική απάντηση σε σχόλιο που δέχθηκε για το ύψος της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της διάφορα στιγμιότυπα της ζωής της και έτσι έχει δημιουργήσει μια πάρα πολύ όμορφη σχέση μαζί τους.

Πολλές φορές, μάλιστα, η κριτής του GNTM διαβάζει τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις και απαντάει στους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, έγινε και πρόσφατα, αφού η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε σε ένα άκομψο σχόλιο που δέχθηκε στο Instagram.  Συγκεκριμένα η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του GNTM και ένα από τα σχόλια που δέχθηκε έλεγε:

«Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δείχνετε μία άλλη εικόνα προς τα έξω το πόδι σας έχει πάει 45 νούμερο Δείχνεις πάρα πολύ ψηλή πράμα που δεν είστε και όλοι εμείς από δω έξω που δεν έχουμε καμιά σχέση με το χώρο αυτό πιστεύουμε σε αυταπάτες !!Κανετε πολύ κακό στα νέα παιδιά που σας βλέπουν».

Τότε η Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση στην ακόλουθό της: «Σορρυ φοράω 41 και είμαι 1,78 δεν καταλαβαίνω τι νομίζεται ότι θα μπορούσα να κάνω ώστε να μην φαίνεται η ανδρική μου ποδάρα ώστε να μην σας ενοχλεί».

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία και τα σχόλια που αντάλλαξε η Ζενεβιέβ με την ακόλουθό της: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR