counter

Ζαχαράτος για Μπισμπίκη - Βανδή: "Πολλές φορές έχω καταπιέσει τον εαυτό μου να φλερτάρω…"

Ζαχαράτος για Μπισμπίκη - Βανδή: "Πολλές φορές έχω καταπιέσει τον εαυτό μου να φλερτάρω…"
Ζαχαράτος για Μπισμπίκη - Βανδή: "Πολλές φορές έχω καταπιέσει τον εαυτό μου να φλερτάρω…"

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μίλησε το πρωί της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου μέσω skype ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο γνωστός performer, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη και τα ενσταντανέ τους σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Όσα είπε ο Τάκης Ζαχαράτος για Μπισμπίκη - Βανδή

 «Η μεγαλύτερη ευλογία που υπάρχει στη ζωή και θεραπεύει τα πάντα είναι η αγάπη. Ο έρωτας και η αγάπη για μένα είναι το παν. Και χαίρομαι που βλέπω δύο ανθρώπους ερωτευμένους, δεν συμβαίνει πια εύκολα.

Όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ ότι το παλιό μοντέλο του γάμου και της οικογένειας έχει τελειώσει. Η ίδια η εποχή το “κλωτσάει”. Κακώς αλλά όλο αυτό βάλλεται. Ζούμε μια εποχή απληστίας και η μαγκιά είναι να περνάς ωραία με τα αληθινά και τα ουσιαστικά.

Εγώ όταν βλέπω ένα ζευγάρι ερωτευμένο να έχει τα guts να βγει στη σκηνή, να αγκαλιαστεί και να φιληθεί σε μία εποχή που ο έρωτας είναι αποξηραμένος και κρίνεται, για μένα μόνο καλό μπορεί να είναι.

Επειδή κάνω μία δουλειά που πολλές φορές έχω καταπιέσει τον εαυτό μου να φλερτάρω, να δείξω το ενδιαφέρον μου σε έναν άνθρωπο για να μην πουν και σχολιαστώ… χαίρομαι που η Δέσποινα και ο Βασίλης άφησαν στην άκρη τη δημόσια εικόνα και έδειξαν την ανθρώπινη εικόνα τους. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR