counter

Ζαμπέτογλου: Μας δείχνει τις φακίδες της και ζητάει δερματολόγο

Ζαμπέτογλου: Μας δείχνει τις φακίδες της και ζητάει δερματολόγο
Ζαμπέτογλου: Μας δείχνει τις φακίδες της και ζητάει δερματολόγο

Τον Αύγουστο του 2012 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός ένωσαν τις ζωές τους, στο μικρό εκκλησάκι του αμερικανικού κολλεγίου Ανατόλια. Οι δυο τους δεν έχουν σταματήσει να περνούν μαζί όμορφες στιγμές, ενώ η μεγάλη τους αδυναμία είναι η κορούλα τους, Σόφη. Η παρουσιάστρια μάλιστα έχει δηλώσει χαρακτηριστικά «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ήταν η ζωή μου πριν έρθει η κόρη μου».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πέρασε πρόσφατα όμορφες οικογενειακές στιγμές στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Η ίδια μάλιστα απαθανάτισε την μικρή της κόρη, μαζί με τον παππού της, στην πιο τρυφερή τους στιγμή και μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι διακοπές ωστόσο τελείωσαν και η παρουσιάστρια επέστρεψε στο σπίτι. Η ίδια πόζαρε μάλιστα εντελώς άβαφη και έκανε χιούμορ με τις φακίδες της. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δημοσίευσε την εικόνα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχολίασε: «Έναν καλό δερματολόγο παρακαλώ ή έστω μια Βερσατσέλα #pipi#fakidomyti #fakides #summer2016 #back#home #izoieinaikalyterimefilous #i #need#bottox».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR