counter

Ζακ Γαλιφιανάκης: Έγινε νονός στην Κρήτη ο γνωστός ηθοποιός (Φωτογραφίες)

Ζακ Γαλιφιανάκης: Έγινε νονός στην Κρήτη ο γνωστός ηθοποιός (Φωτογραφίες)
Ζακ Γαλιφιανάκης: Έγινε νονός στην Κρήτη ο γνωστός ηθοποιός (Φωτογραφίες)

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Ζακ Γαλιφιανάκης.

Ο ελληνικής καταγωγής κωμικός που έγινε διάσημος μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του “Αlan” στην ταινία “Hangover”, έγινε νονός και βάφτισε την ανιψιά του Κατερίνα, κόρη της Άρτζι και του πρώτου ξαδέρφου του, Νικολάου Γαλυφιανάκη.

Το μυστήριο τελέστηκε χθες Κυριακή 26 Ιουνίου στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στα Χανιά, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Σύμφωνα με το neakriti.gr, πριν τη βάφτιση προηγήθηκε ο γάμος των γονέων.

Ποιος είναι ο Ζακ Γαλιφιανάκης

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1969 στο Γουίλκισμπορο της Βόρειας Καρολίνα. Η μητέρα έχει καταγωγή από τη Σκωτία ενώ ο πατέρας του από τη Κρήτη, με τον παππού και τη γιαγιά του να έρχονται μετανάστες στις ΗΠΑ. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά “Boston Common” το 1996-1997.

Το 2001 εμφανίστηκε στο Comedy Central Presents. Το 2002 ήταν οικοδεσπότης του talk show του VH1 με τίτλο “Late World with Zach”. Ο Ζακ Γαλιφιανάκης έπαιξε το ρόλο του Άλαν Γκάρνερ στην επιτυχημένη κωμωδία “The Hangover” και κέρδισε ένα MTV Movie Award για την καλύτερη κωμική ερμηνεία.

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης, που επισκέπτεται σπάνια την Ελλάδα, ζούσε μέχρι πρότινος στο Λος Άντζελες και πρόσφατα αποφάσισε με την οικογένειά του να μετακομίσουν στον Καναδά και να ζήσουν σε μία αγροικία. Για πρώτη φορά βρέθηκε στην Κρήτη όταν ήταν δεκατεσσάρων ετών και πάλι πριν από λίγα χρόνια.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τον Ζακ Γαλιφιανάκη.

Πηγή: neakriti.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR