counter

Υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία την Πέμπτη

Υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία την Πέμπτη
Υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία την Πέμπτη

Καιρός

Την Πέμπτη αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες και αυξημένη υγρασία. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως τις πρωινές ώρες. Η μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις απογευματινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικού με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11  έως 26  βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, ενώ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά  6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 και τοπικά στα νότια δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή: http://www.antenna.gr/news/weather

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR