counter

Υπόθεση Παντελίδη: Ετοιμάζουν αγωγές η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου

Υπόθεση Παντελίδη: Ετοιμάζουν αγωγές η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου
Υπόθεση Παντελίδη: Ετοιμάζουν αγωγές η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου

Την νομική οδό ετοιμάζονται να ακολουθήσουν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, οι συνεπιβάτισσες του Παντελή Παντελίδη σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος. Μπορεί λοιπόν η υπόθεση για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον κοσμαγάπητο τραγουδιστή να μπήκε στο αρχείο, ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δυο κοπέλες πρόκειται να καταθέσουν αγωγές προς αρκετές κατευθύνσεις το επόμενο διάστημα.

Όπως διαβάζουμε λοιπόν, το ένα σκέλος των αγωγών ενδεχομένως θα καθυστερήσει λίγο. Και αυτό γιατί απαιτείται η αποκατάσταση της υγείας των δύο κοριτσιών. Έτσι, στην συνέχεια να μπορούν να διεκδικήσουν τις νόμιμες αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρία του αυτοκινήτου.

Το δεύτερο σκέλος αφορά σε αγωγές που σκοπεύει να καταθέσει η πλευρά της Μίνας Αρναούτη η οποία αναμένεται να κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους δυσφήμησαν και προσέβαλαν την προσωπικότητά της τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Η ίδια η Μίνα Αρναούτη μάλιστα επιβεβαίωσε εμμέσως το δημοσίευμα, γράφοντας στο Facebook: «Μετά τις μηνύσεις και τις αγωγές νομίζω ότι ο καθένας, μετά την απόφαση των δικαστηρίων ότι έλεγα την αλήθεια, θα είχε πληγωθεί και θα πέρναγε στην αντεπίθεση...
Βλέπετε οι μάχες που δίνω στις αίθουσες των χειρουργείων που συνεχίζονται και δεν ξέρω για πόσο ακόμα δεν ευαισθητοποίησαν κανέναν τους... ήρθε η ώρα!!! Για όνομα πια.... δεν είμαι και ο Ιησούς..».

Η αναρτηση της Μινας Αρναουτη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR