counter

Υπόθεση Λιγνάδη: Η ανακοίνωση – απάντηση του Διονύση Παναγιωτάκη στη Δώρα Χρυσικού

Υπόθεση Λιγνάδη: Η ανακοίνωση – απάντηση του Διονύση Παναγιωτάκη στη Δώρα Χρυσικού
Υπόθεση Λιγνάδη: Η ανακοίνωση – απάντηση του Διονύση Παναγιωτάκη στη Δώρα Χρυσικού

Την δική του απάντηση θέλησε να δώσει ο Διονύσης Παναγιωτάκης στα όσα υποστηρίζει η Δώρα Χρυσικού, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δε βρισκόταν στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015, τονίζοντας ότι έχει αποδείξεις γι’ αυτό.

Την ανακοίνωσή του, κοινοποίησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Διονύσης Παναγιώτακης ήταν μάρτυρας υπεράσπισης στην υπόθεση Λιγνάδη και το βράδυ της Πέμπτης κατέθεσε στην Ανακρίτρια όσα γνώριζε.

Η ανακοίνωση του Διονύση Παναγιωτάκη

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η κυρία Δώρα Χρυσικού, από χθες δηλώνει σε διαδίκτυο και ΜΜΕ ότι «έχει στοιχεία» πως τον Αύγουστο του 2015 ο κ. Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη. Τα στοιχεία αυτά δηλώνει ότι προτίθεται να τα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί.

Καλώ την κα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η παραπάνω δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί την δική μου νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα.

Επειδή εγώ κλήθηκα νομίμως, στο πλαίσιο μίας ανακριτικής διαδικασίας να καταθέσω ό,τι γνωρίζω, προσήλθα άμεσα με πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας της κατάθεσής μου αυτής. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω να κυκλοφορούν θολές και έμμεσες, αλλά σαφείς κατηγορίες, ότι πιθανόν εγώ δεν είπα την αλήθεια.

Εγώ είπα την αλήθεια ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, κληθείς προς τούτο και όχι αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε πρωτοβουλία στο διαδίκτυο, χωρίς συνέπειες και χωρίς κόστος.

Καλώ την κυρία Χρυσικού να πράξει το ίδιο και να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες εις βάρος οποιουδήποτε που με προσωπικό κόστος κάνει το καθήκον του όπως ορίζει ο νόμος, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Διονύσης Παναγιωτάκης».

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR