counter

Υπόθεση Γιακουμάκη: Το ντουκουμέντο που εξαφανίστηκε

Υπόθεση Γιακουμάκη: Το ντουκουμέντο που εξαφανίστηκε
Υπόθεση Γιακουμάκη: Το ντουκουμέντο που εξαφανίστηκε

Βαγγέλης Γιακουμάκης

H υπόθεση του αδικοχαμένου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη φαίνεται πως έχει πολλά ακόμη επεισόδια, καθώς νέας στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια συνεχώς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», φαίνεται πως οι εθελοντές πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και οργανώθηκαν μέσω του Facebook, για να αποδείξουν πως ο θάνατος του Βαγγέλη δεν ήταν μια απλή αυτοκτονία.

Οι δικαστικές αρχές εκτιμούν πως ένα αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο θα μπορούσε δυνητικά να ρίξει φως στην υπόθεση και να ανατρέψει τα δεδομένα είναι ένας «εξαφανισμένος» σκληρός δίσκος. Όπως πιστεύεται, ο δίσκος αυτός έχει αποθηκευμένο βιντεοσκοπημένο υλικό αλλά και φωτογραφίες από τους άγριους τραμπουκισμούς που υφίστατο ο 20χρονος Βαγγέλης. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση του νεαρού φοιτητή από την Κρήτη θέλει να βρεθεί το υλικό αυτό, το οποίο αποκρύφτηκε από φοιτήτρια της σχολής.

Η εφημερίδα μάλιστα αποκαλύπτει πως υπάρχει ομάδα διαδικτυακά, η οποία κατόρθωσε να βρει φωτογραφικό υλικό που τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά την ανεύρεση της σορού του αδικοχαμένου φοιτητή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR