counter

Υπόθεση δραπέτη τραγουδιστή: Ήταν κουμπάρος του Ανδρέα Μπάρκουλη

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως Έλληνας τραγουδιστής έφυγε με άδεια το 2002 από τις φυλακές της Αλικαρνασσού και δεν επέστρεψε ποτέ, ενώ άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή του.

Ο ίδιος γύριζε βίντεο κλιπ με δικές του επιτυχίες και συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς όμως να έχει αποκαλύψει σε κανέναν το παρελθόν του.

Ο ίδιος μετά από έναν τυχαίο έλεγχο στην Ομόνοια οδηγήθηκε στο τμήμα και με την μέθοδο της δακτυλοσκόπησης έφτασαν στην ταυτότητα του και αυτή τη στιγμή βρίσκεται Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές.

Κατά την διάρκεια της ζωής του εκτός φυλακής, ο 45χρονος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής showbiz.

Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα ήταν και ο αείμνηστος ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης, τον οποίο πάντρεψε κιόλας με την τελευταία σύζυγο του Μαρία.

Η χήρα του ηθοποιού μίλησε συγκλονισμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για αυτό το συμβάν.

«Είμαι σοκαρισμένη, αισθάνομαι απογοήτευση γιατί μας έδειξε άλλο πρόσωπο και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ένας άνθρωπος που έκανε συσσίτια για τους άστεγους του Πειραιά ότι θα μπορούσε να εξαπατήσει τόσο κόσμο.», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπάρκουλη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR