counter

«Υπήρξαν στιγμές στην τηλεόραση που έπρεπε να πω “αυτό δεν θα το κάνω”»

«Υπήρξαν στιγμές στην τηλεόραση που έπρεπε να πω “αυτό δεν θα το κάνω”»
«Υπήρξαν στιγμές στην τηλεόραση που έπρεπε να πω “αυτό δεν θα το κάνω”»

Βίκυ Καγιά

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην εκπομπή του Mega Κύπρου «Gia banaki» και έκανε τον δικό της απολογισμό μετά από 20 χρόνια καριέρας στον χώρο της μόδας και της showbiz.

Η βιομηχανία της μόδας και τα νέα παιδιά

Από τη θέση της διευθύντριας του Fashion Workshop by Vicky Kaya, της σχολής μόδας που δημιούργησε σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο Fashion TV, η 34χρονη παρουσιάστρια και πρώην top model διευκρίνισε: «Οφείλουμε να το κάνουμε αυτό, να βοηθάμε τα νέα παιδιά. Αν θέλουμε η δουλειά και ο χώρος που έχουμε επιλέξει να πάει μπροστά πρέπει να δώσουμε τη σκυτάλη στα νέα παιδιά. Και μένα κάποιος μου έδωσε τη σκυτάλη. Δεν μου ήρθε ουρανοκατέβατο τίποτα», τονίζοντας παράλληλα: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, εξαιρετικού βεληνεκούς επαγγελματίες, που αγαπάνε πολύ τα νέα παιδιά και τα βοηθούν με κάθε τρόπο. Θα πρέπει να μεταδίδουμε τη γνώση μας, τις εμπειρίες μας, να βοηθάμε τους νέους ειδικά μέσα σε αυτήν την ανακατωσούρα που ζούμε».

Η τηλεόραση και τα λάθη που της στοίχισαν

Για τη σχέση της με την τηλεόραση και κατά πόσο της έλειψε η ενασχόλησή της με την παρουσίαση κατά τους τελευταίους μήνες, η Βίκυ Καγιά είπε: «Δεν έχει προλάβει να μου λείψει. Ήταν τόσο θετικό διάλειμμα αυτό στην επαγγελματική μου πορεία». Βέβαια, δεν παρέλειψε να τονίσει πως, κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών projects μετα οποία ασχολήθηκε, υπήρξαν στιγμές που έπρεπε να είχε αντιδράσει με διαφορετικό τρόπο: «Υπήρξαν στιγμές που "μπούκωνα" και "μπούκωνα". Υπήρξαν φορές που έπρεπε να πω “αυτό δεν θα το κάνω” ή “έχω κουραστεί”. Ξεπέρασα πολλές φορές τα όριά μου γιατί ήθελα να είναι όλα τέλεια».

Τι τη φέρνει στα όριά της;

Τέλος, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε τα στοιχεία εκείνα που την κάνουν να ξεπερνά τα όρια και να αντιδρά: «Η αχαριστία, η αδικία και τα ψέματα. Η αλήθεια είναι πως όταν δουλεύουμε σε κάτι ομαδικό και υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί χαρακτήρες, καλόν είναι να είσαι εσύ ο εξισορροπιστής των πραγμάτων».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR