counter

"Υπερπαραγωγή" party - έκπληξη με 500 καλεσμένους στην έπαυλή τους, από την Μαριέττα Χρουσαλά για τα γενέθλια του Λέοντα Πατίτσα!

"Υπερπαραγωγή" party - έκπληξη με 500 καλεσμένους  στην έπαυλή τους, από την Μαριέττα Χρουσαλά για τα γενέθλια του Λέοντα Πατίτσα!
"Υπερπαραγωγή" party - έκπληξη με 500 καλεσμένους στην έπαυλή τους, από την Μαριέττα Χρουσαλά για τα γενέθλια του Λέοντα Πατίτσα!

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέοντας Πατίστας

Όλα για τον άντρα της! Η Μαριέττα Χρουσαλά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Espresso"  και η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, διοργάνωσε πάρτι-έκπληξη για το σύζυγο της, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλια του.

Το ραντεβού ήταν αργά, γύρω στις 12.00 στο σπίτι τους στο Ελληνικό. Γύρω στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα εμφανίσθηκε η τούρτα και τραγούδησαν όλα μαζί  το "Happy Birthday".

Ανάμεσα στους καλεσμένους για τα γενέθλια του Λέοντα Πατίτσα, ήταν ο Χάρης Βαφειάς με τη συζυγό του, ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος με τη σύζυγο του, τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη, η Εύα Καϊλή, ο Σταύρος Λιβανός με τη Μαριέλα Τσαβλίρη και πολλοί ακόμα από το χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος. Η Όλγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου, η Ρέα Τουτουνζή με τον σύζυγό της, η Δέσποινα Καμπούρη με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, η Έλλη Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη, η Βάσω Κολλιδά με την Αναστασία Περράκη, η Φανή Χαλκιά, ο Βασίλης και η Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου και ο Νίκος Κριθαριώτης.

Στον χώρο υπήρχε και dj και ακολούθησαν ξέφρενοι χοροί μέχρι τις 5.00 το πρωί, ενώ οι καλεσμένοι έφταναν τους πεντακόσιους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, αντάλλαξε φιλιά και όλο το βράδυ δεν αποχωρίστηκε λεπτό ο ένας τον άλλον!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR