counter

Your Face Sounds Familiar: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή του Πασχάλη Τσαρούχα

Your Face Sounds Familiar: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή του Πασχάλη Τσαρούχα
Your Face Sounds Familiar: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή του Πασχάλη Τσαρούχα

O Πασχάλης Τσαρούχας γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου του 1966 στον Περισσό και οι ρίζες του φτάνουν στο Σουφλί και την Κεφαλονιά.

Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης.  Έχει ερμηνεύσει σημαντικούς ρόλους στο θέατρο και έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Οι σειρές «Για σένα», «Φύγαμε», «Χωρικά ύδατα», «Πρόκληση», «Το παιχνίδι της συγνώμης», «Για την καρδιά ενός αγγέλου», «Ερασιτέχνης άνθρωπος», «Η αγάπη ήρθε από μακριά» είναι κάποιες από αυτές.

Έχει, επίσης, παίξει σε αρκετές ταινίες, ανάμεσα στις οποίες οι: «Βασιλική», «Μη μου άπτου», «Θα σε δω στην κόλαση, αγάπη μου», «Βαρέα Ανθυγιεινά», «Ένας ήρωας στη Ρώμη» κ.ά. Το 1998, απόσπασε για την ερμηνεία του στην κινηματογραφική «Βασιλική» του Β. Σερντάρη, το Κρατικό Βραβείο Ερμηνείας Α΄ Ανδρικού Ρόλου, το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στο 14ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Mar de Plata της Αργεντινής και το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στο 22ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καΐρου της Αιγύπτου. Πέρα από την ιδιότητά του ως ηθοποιός, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει μεγάλο συγγραφικό έργο, για το οποίο είναι, επίσης, βραβευμένος.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έχει παίξει σε περισσότερες από 60 θεατρικές παραστάσεις. Φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Γκιλοτίνα», στο θέατρο «Τέσσερις Εποχές» και στην παιδική σκηνή του θεάτρου ΗΒΗ «Το πιο τρελό τριήμερο» της Κέλλυς Σταμουλάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR