counter

Your Face Sounds Familiar: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή της Εύας Τσάχρα

Your Face Sounds Familiar: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή της Εύας Τσάχρα
Your Face Sounds Familiar: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή της Εύας Τσάχρα

Η Εύα Τσάχρα γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1988 και ασχολήθηκε µε τη μουσική από πολύ µικρή ηλικία. Αποφοίτησε από το Μουσικό Πειραµατικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης και συνέχισε τις σπουδές της στο Ωδείο Αθηνών, ολοκληρώνοντας τις γνώσεις της στη θεωρία της μουσικής και στην αρμονία. Από εκεί πήρε και το Δίπλωμα Κλασσικού Τραγουδιού, µε υποτροφία. Είναι έκτακτο μέλος της χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, παίρνοντας μέρος στις παραγωγές της, «AIDA» και «KARMEN», στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Επίσης, έχει συμμετάσχει σε παραγωγές του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με τη χορωδία της ΕΡΤ. Η Εύα Τσάχρα συμμετείχε στο show «The Voice of Greece 2» του ΑΝΤ1, όπου κατάφερε να φτάσει έως τον προημιτελικό. Ακολούθησαν συνεργασίες της με αξιόλογα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, όπως οι Γιάννης Ζουγανέλης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μπάµπης Στόκας, Νίκος Ζιώγαλας, Nίκος Βέρτης, Χρήστος Δάντης, Σάκης Ρουβάς, Παντελής Παντελίδης, Swingin' CATS κ.ά.  Το 2018 πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «Mamma Mia», στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή.

Η Εύα Τσάχρα έχει κυκλοφορήσει τέσσερα digital singles, ενώ η τελευταία της δισκογραφική δουλειά είναι με τους The Swingin’ Cats,  στο τραγούδι «Το Μοιραίο Βράδυ».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR