counter

Your Face Sounds Familiar: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή της Κατερίνας Στικούδη

Your Face Sounds Familiar: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή της Κατερίνας Στικούδη
Your Face Sounds Familiar: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή της Κατερίνας Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη γεννήθηκε στις 16 Απριλίου του 1985 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε τη δισκογραφική της πορεία το 2009. 

Μετά από 2 συνεργασίες, με πιο σημαντική αυτή με τους ΝΕΒΜΑ και τη μεγάλη επιτυχία "Εμμονή", κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο  «Η Μουσική Μου» με το πρώτο της σόλο τραγούδι, «6 Εκατομμύρια». Το τραγούδι "Σενάριο" που υπάρχει στο συγκεκριμένο δίσκο έγινε μεγάλη επιτυχία και ήταν αυτό που την καθιέρωσε σε club, ραδιόφωνα και στο νεανικό κοινό. Το 2013 κυκλοφόρησε το album "Η Γεύση της ζωής μου", το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό της. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το "Ψηλά τακούνια". Τα singles συνέχισαν να έρχονται και η κορύφωσή τους ήταν το άλμπουμ "Cliche", το 2015, που περιείχε και τα "Τατουάζ", "Μ' ένα σου φιλί", "Συννεφιά" και άλλα. Το 2018, όμως, ήταν η χρονιά ορόσημο για την Κατερίνα Στικούδη, με την κυκλοφορία του "Soundtrack", του album που τη χαρακτηρίζει περισσότερο. Σε αυτό υπάρχει το τραγούδι "Ενθάδε κείται", το οποίο έφτασε στο #1 του εγχώριου chart.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Κατερίνα Στικούδη έχει χαρακτηριστεί από τις τολμηρές μουσικές της επιλογές και τα εντυπωσιακά clip της, που έχουν ανοίξει νέους δρόμους στο χώρο αυτό στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, οι εκρηκτικές της εμφανίσεις είναι ασταμάτητες και, πολλές από αυτές, πραγματοποιούνται σε μεγάλα φεστιβάλ, αλλά και στις σκηνές μουσικών βραβείων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR