counter

Your Face Sounds Familiar: Αυτή είναι η ζωή του Βαγγέλη Παναγόπουλου

Your Face Sounds Familiar: Αυτή είναι η ζωή του Βαγγέλη Παναγόπουλου
Your Face Sounds Familiar: Αυτή είναι η ζωή του Βαγγέλη Παναγόπουλου

Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη.

Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, αλλά ασχολήθηκε με το τραγούδι. Φοίτησε σε Ωδείο για να μάθει σύγχρονο τραγούδι και, στη συνέχεια, έφτιαξε μαζί με τους συμμαθητές του το συγκρότημα που ονομάστηκε «48 Ώρες». Το όνομα προέκυψε από μία προθεσμία που δόθηκε στο συγκρότημα, προκειμένου να ετοιμαστεί για ένα live – η προθεσμία αυτή ήταν 48ωρη και, έτσι, δημιουργήθηκαν οι «48 ώρες».

Το 2009, το συγκρότημα συμμετείχε στο X – Factor 2 στον ΑΝΤ1, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Με τους «48 ώρες», όμως, συμμετείχαν και στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλου, ενώ μέχρι σήμερα μετράνε εκατοντάδες live στην Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή. Μεγάλη στιγμή η γνωριμία τους με τον πορτογάλο συγγραφέα, Πάολο Κοέλιο, στα γενέθλια πάρτι του οποίου έπαιξαν 4 φορές. Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει 2 αγγλόφωνους δίσκους, καθώς και αρκετά αγγλόφωνα και ελληνόφωνα singles.

Έχει, επίσης, διασκευάσει δισκογραφικά, γνωστά τραγούδια όπως το “Twist Ιn My Sobriety”, το “Locomotive Breath” και το “Γουστάρω Να Χορεύω”. Τα τελευταία χρόνια έχουν συνεργαστεί επί σκηνής με αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως οι Νότης Σφακιανάκης, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Πέγκυ Ζήνα, Τάκης Ζαχαράτος και Ελπίδα. Ο Βαγγέλης, τα τελευταία χρόνια, ασχολείται και με το παιδικό τραγούδι, σε μεταγλωττίσεις παιδικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, καθώς και σε αυθεντικές συνθέσεις παιδικών τραγουδιών. Έχει παντρευτεί την παιδική του αγάπη και έχει ένα κοριτσάκι 3 ετών.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR