counter

Υγιές και ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς να κάνετε ηλιοθεραπεία (Στο Vashionista blog)

Υγιές και ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς να κάνετε ηλιοθεραπεία (Στο Vashionista blog)
Υγιές και ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς να κάνετε ηλιοθεραπεία (Στο Vashionista blog)

Γεια σας, Vashionistes!!!

Πώς περάσατε το σαββατοκύριακο σας; Φαντάζομαι ότι πήγατε θάλασσα γιατί είχε πολύ ωραίο καιρό και η θερμοκρασία ήταν στα ύψη.

Τα ίδια σχέδια είχα κι εγώ, αλλά λόγω της κατάστασης μου, δεν μπορώ να κάτσω στον ήλιο, οπότε την έβγαλα κάτω απο την ομπρέλα πίνοντας δροσερούς χυμούς.

Οι περισσότεροι που βρίσκονταν στην παραλία έλιωναν στον ήλιο με τις ώρες, βάζοντας λάδια μαυρίσματος για να κάνουν το τέλειο τροπικό μαύρισμα. Σας καταλαβαίνω απόλυτα διότι το καλοκαίρι το μαύρισμα είναι πολύ ωραίο και όλοι θέλουμε να το αποκτήσουμε, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Οι δερματολόγοι μας συμβουλεύουν να μην βγαίνουμε τις μεσημεριανές ώρες, να χρησιμοποιούμε αντηλιακό συχνά, να πίνουμε νερά και να καθόμαστε σε δροσερά μέρη... Μην ξεχνάτε τις συμβουλές τους διότι το σώμα δεν ξεχνάει και τα σημάδια του ήλιου εμφανίζονται πολυ γρήγορα.

Εγω φέτος άρχισα να μαυρίζω χωρίς ήλιο. Τι εννοώ; Ανακάλυψα το μαύρισμα με αερογράφο. Η φίλη μου Ζετα Νικολούλη που είναι αισθητικός, έχει το τέλειο εργαλείο, τον αερογράφο που  ψεκάζει με υγρό χρώμα μαυρίσματος το οποίο περιέχει φυτικό ζαχαροκάλαμο και το αποτέλεσμα είναι πολύ γρήγορο. Είναι απόλυτα ασφαλές, η διαδικασία διαρκεί μόνο 5 λεπτά, στεγνώνει κατευθείαν και δεν ξεβάφει στα ρούχα, ούτε κάνει λεκέδες στο δέρμα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε ειναι να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας με body lotion ή λαδάκι και να μην τρίβετε το σώμα σας με σφουγγάρι. Μπορείτε να το επαναλαμβάνετε 1 με 2 φορές την εβδομάδα για όσο καιρό θέλετε. Είναι καλή λύση για εσάς που θέλετε να έχετε ωραίο μαύρισμα χωρίς να κάθεστε ώρες στον ήλιο.

Θα βρείτε τη Ζέτα στη σελίδα της στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/Beautytherapistgr-Επιστημονικο-Κεντρο-Αποτριχωσης-και-Αισθητικης/1396678013889792?ref=ts&fref=ts

Facebook: Vaso kollida A

Twitter: V_iris_Kollida

Instagram: V_iris

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR