counter

Υβόννη Μπόσνιακ: "Δεν είχα ποτέ την επιθυμία να κάνω τηλεόραση"

Υβόννη Μπόσνιακ: "Δεν είχα ποτέ την επιθυμία να κάνω τηλεόραση"
Υβόννη Μπόσνιακ: "Δεν είχα ποτέ την επιθυμία να κάνω τηλεόραση"

«Δεν είχα ποτέ την επιθυμία να κάνω τηλεόραση. Δέχτηκα μια πρόταση από έναν φίλο μου που εργάζεται στο MegaOne και τότε άρχισα να το σκέφτομαι. Το συζήτησα με τους δικούς μου ανθρώπους και τόλμησα να το κάνω, σκεπτόμενη ότι η Κύπρος είναι πιο ήπια αγορά τηλεοπτικά απ' ό,τι η Ελλάδα, μια και είναι μια πιο μικρή κοινωνία και προσιτή γιο ένα τέτοιο βήμα. Πιο πολύ δέχτηκα για την εμπειρία που 6α αποκτούσα μέσα από μια τηλεοπτική εκπομπή, πόσο μάλλον όταν αυτή έχει άμεση σχέση με τη δουλειά μου. Τώρα χαίρομαι πάρα πολύ που απάντησα θετικά και βρίσκομαι εκεί. Περνάμε πολύ όμορφα και νιώθω πολύ ωραία που έχω γνωρίσει ενδιαφέροντες ανθρώπους με ταλέντο όπως ο Λάκης Γαβαλάς. Όταν έμαθα ότι θα ήταν εκεί, στην αρχή φοβήθηκα λίγο, όμως τον έχω αγαπήσει από την πρώτη στιγμή, είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος με τον οποίο περνάμε υπέροχα και μαθαίνω τόσα πράγματα από εκείνον και για τη μόδα αλλά και για τη ζωή» τόνισε στο «Πρώτο Θέμα», η Υβόννη Μπόσνιακ.

-Ο Αντώνης ήταν σύμφωνος με τη συμμετοχή σου στη συγκεκριμένη εκπομπή;

«Ο Αντώνης συμμετέχει στα πάντα στη ζωή μου, με στηρίζει και φροντίζει να παίρνω σωστές αποφάσεις για μένα. Όταν βλέπει ότι είμαι χαρούμενη είναι και εκείνος»

-Πρόταση από ελληνικό κανάλι για παρουσίαση δεν έχεις δεχτεί;

«Η δουλειά μου δεν είναι αυτή. Φυσικά και έχω δεχτεί προτάσεις, κυρίως μικρές για συμμετοχές μια και δεν είμαι παρουσιάστρια για να δεχτώ πρόταση για παρουσίαση.»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR