counter

Υβόννη Μαλτέζου: Συντετριμμένη στην κηδεία του συζύγου της, Λάκη Παπαστάθη

Υβόννη Μαλτέζου: Συντετριμμένη στην κηδεία του συζύγου της, Λάκη Παπαστάθη
Υβόννη Μαλτέζου: Συντετριμμένη στην κηδεία του συζύγου της, Λάκη Παπαστάθη

Το τελευταίο «αντίο» είπαν το πρωί της Παρασκευής (10/03) στο νεκροταφείο του Βύρωνα, συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι στον Λάκη Παπαστάθη. 

Συντετριμμένη στην κηδεία του γνωστού σκηνοθέτη, ήταν η σύζυγός του, Υβόννη Μαλτέζου, η οποία είχε φυσικά στο πλευρό της, τον μοναχογιό τους, Αργύρη.

«Με τον άντρα μου, τον Λάκη Παπαστάθη, γιορτάζουμε τις επετείους αλλά έχουμε μια ιδιομορφία, δεν ζούμε μαζί αλλά σε διαφορετικά σπίτια, μα υπάρχει το κλίμα της οικογένειας. Δεν συγκατοικούμε, αλλά είμαστε και μαζί. Διακοπές, οικογενειακά τραπέζια, υπάρχει ένα παιδί που μας συνδέει. Χωρίσαμε κάποια στιγμή, δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο, υπήρχε κάτι που μας ένωνε» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη της η Υβόννη Μαλτέζου.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο σκηνοθέτης ο Λάκης Παπαστάθης: Δύσκολες ώρες για τη σύζυγό του, Υβoννη Mαλτέζου

Δίπλα στην Υβόννη Μαλτέζου και τον γιο της, Αργύρη, βρέθηκαν ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Κώστας Αρζόγλου, η Λουκία Πιστιόλα, ο Αίας Μανθόπουλος, ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Σταμάτης Φασουλής και πολλοί άλλοι.

Ο Λάκης Παπαστάθης ήταν ένας από τους κύριους εκπροσώπους του Νέου Ελληνικού Κινηματογράφου, αλλά και ένας πολύπλευρα δημιουργικός άνθρωπος. Ο ίδιος άφησε το αποτύπωμά του σε ποικίλα είδη τέχνης και με διαφορετικά μέσα έκφρασης (κινηματογράφος, τηλεόραση, λογοτεχνία, κριτική κ.α.). Ο Λάκης Παπαστάθης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο τα ξημερώματα της Τετάρτης (08/03).

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR