counter

Χωρισμός για το πασίγνωστο ζευγάρι λίγο μετά τον ερχομό του παιδιού του;

Χωρισμός για το πασίγνωστο ζευγάρι λίγο μετά τον ερχομό του παιδιού του;
Χωρισμός για το πασίγνωστο ζευγάρι λίγο μετά τον ερχομό του παιδιού του;

Kardashian

 

Απο την Αποστολία Φιλίππου

Μόλις πριν από ενάμιση μήνα η Kim Kardashian απέκτησε το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο μάλιστα θέλησε να ονομάσει Saint. Ωστόσο, η πασίγνωστη, celebrity δεν άργησε να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα, μια και η απήχηση που έχει στο κοινό παγκοσμίως δεν θα μπορούσαν να της επιτρέψουν να λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπορεί η επαγγελματική της ζωή να πηγαίνει καλά, όμως η προσωπική της μάλλον δεν πάει και τόσο καλά. Τις τελευταίες ημέρες, οι φήμες ότι η Kim Kardashian χωρίζει οργιάζουν και τα δημοσιεύματα στα ξένα μέσα ολοένα και πληθαίνουν υποστηρίζοντας πως η σχέση της με τον Kanye West έχει οριστικά τελειώσει, αφού η ίδια τον έδιωξε από το σπίτι.

Επίσημα κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ωστόσο, οι κακές γλώσσες θέλουν το ζευγάρι να περνάει σοβαρή κρίση μετά τη διαπίστωση της Kim, πως ο σύντροφός της κρατούσε επικοινωνία με την πρώην του, Amber Rose.

Πιο συγκεκριμένα, η Kim θύμωσε αρκετά όταν αντιλήφθηκε δημοσιεύσεις της Amber στο twitter με πικάντικες πληροφορίες για τον τραγουδιστή σύντροφό της και εξοργίστηκε τόσο πολύ που του απαγόρευσε την είσοδό του στο σπίτι τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR