counter

Χωρισμός-βόμβα στη showbiz μετά από έξι χρόνια σχέσης

Χωρισμός-βόμβα στη showbiz, καθώς η σχέση της Nikki Bella και του John Cena έλαβε τέλος έπειτα από έξι χρόνια. Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και διάσημα ζευγάρια, με εκατομμύρια ακολούθους από όλον τον κόσμο στα social media.

Οι δύο τους είχαν μάλιστα αρραβωνιαστεί, ενώ η πρόταση γάμου που είχε κάνει ο 40χρονος ηθοποιός και αστέρας του WWE στη διάσημη τηλεπερσόνα, είχε γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης.

Αυτό καθώς ο John Cena, όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω video, πρότεινε στη Nikki Bella να τον παντρευτεί, γονατίζοντας και δίνοντας της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, μπροστά σε 75.000 κόσμο, έναν περίπου χρόνο πριν.

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού, αναφέροντας: «Μετά από πολλή σκέψη και έξι χρόνια κοινής ζωής η Nikki Bella και ο John Cena ανακοίνωσαν σήμερα την απόφασή τους να χωρίσουν ως ζευγάρι. Μπορεί η απόφαση να ήταν δύσκολη, όμως οφείλουμε να συνεχίσουμε να αγαπάμε και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή την περίοδο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR