counter

Χωρισμός "βόμβα" για Νάντια Χαλαμανδάρη και πρίγκιπα Φερνάντο

Χωρισμός "βόμβα" για Νάντια Χαλαμανδάρη και πρίγκιπα Φερνάντο
Χωρισμός "βόμβα" για Νάντια Χαλαμανδάρη και πρίγκιπα Φερνάντο

Άδοξο τέλος είχε ο γάμος της Νάντιας Χαλαμανδάρη και του πρίγκιπα Φερνάντο, όπως αναφέρει η Espresso και η Ρούλα Κουσκουρή. Η δημοσιογράφος επικαλούμενη πληροφορίες από το Ισπανικό περιοδικό Hola! αναφέρει ότι αφορμή του χωρισμού ήταν, πως η Νάντια δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στον καινούριο τρόπο ζωής στην Ισπανία και η συγκατοίκηση ήταν πλέον αδύνατη. Έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να ζουν ο καθένας στη χώρα του, ενώ πηγές από το παλάτι έδωσαν την είδηση για τον χωρισμό, ο οποίος είναι πλέον γεγονός.

Νάντια Χαλαμαδάρη και πρίγκιπας Φερνάντο παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου στις 31 Μαΐου του 2016, ενώ μόλις πέντε ημέρες μετά, η δημοσιογράφος έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί. Ένα αγοράκι.

Η Νάντια Χαλαμανδάρη βρίσκεται περισσότερο από έξι μήνες μακριά από τον πρίγκιπα σύζυγό της, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, ο πρίγκιπας Φερνάντο επισκέφτηκε τη δημοσιογράφο και τον γιο του, ενώ επιθυμία της βασιλικής οικογένειας είναι η Νάντια Χαλαμανδάρη να ταξιδεύει τακτικά στην Ισπανία, ώστε να μπορεί ο πρίγκιπας Φερνάντο να βλέπει τον γιο του.


 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR