counter

Χώρισε ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Χώρισε ζευγάρι της ελληνικής showbiz
Χώρισε ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Χώρισε σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η Χριστίνα Κολέτσα από τον συγγραφέα “μυστήριο”, που δεν αποκαλύπτει το πρόσωπό του, Δημήτρη Δεγαμινιώτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε δηλώσει τον περασμένο Μάιο ότι είναι σε σχέση, στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, ενώ την αποκάλυψη του ανθρώπου που ήταν ερωτευμένη έκανε ο Χρήστος Κούτρας στο blog του στο FTHIS, Christos Post.

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι τόσο ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι πάρα πολλά πράγματα. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και μακάρι να πάει καλά και να κρατήσει. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αρκετά γνωστός. Είναι συγγραφέας, έχει πολύ κοινό που τον ακολουθεί. Είμαι και εγώ μέσα στο κοινό. Είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος που με κάνει να νιώθω υπέροχα. Σέβομαι πως δεν προβάλλει το πραγματικό του πρόσωπο, οπότε δεν θα ήθελα να σου πω άλλα στοιχεία γι’ αυτόν. Με μεγάλη μου χαρά να έρθει σε αυτή τη φάση ένα παιδί…» είχε πει χωρίς να αποκαλύπτει στοιχεία για την ταυτότητά του.

Μάλιστα, η Χριστίνα Κολέτσα είχε δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τις διακοπές τους τον περασμένο Αύγουστο, την οποία και έσβησε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα η Χριστίνα Κολέτσα και ο Δημήτρης Δεγαμινιώτης χώρισαν πριν από λίγο καιρό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR