counter

Χώρισε και ξέσπασε στα μαλλιά! Τα έβαψε λιλά

Χώρισε και ξέσπασε στα μαλλιά! Τα έβαψε λιλά
Χώρισε και ξέσπασε στα μαλλιά! Τα έβαψε λιλά

Είναι γνωστό το φαινόμενο των χωρισμένων που ξεσπούν όπου βρουν ή κάνουν κινήσεις για να ανανεωθούν και να αλλάξουν λίγο το στυλ τους. Οι περισσότεροι αλλάζουν κόμμωση, το ρίχνουν στα ψώνια ή στο φαί και άλλοι απλά κάνουν καινούριες γνωριμίες. Η κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger περνάει μελαγχολία και δε μπορεί να δεχθεί το χωρισμό της.

Η Ireland Baldwin μας ξεπέρασε καθώς εμφανίστηκε με λιλά μαλλιά και μάλιστα με τη διάθεση της αρκετά πεσμένη καθώς χώρισε από το φίλο της Slater Trout και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες το κορίτσι έχει τις μαύρες της.

Δεν ισχύει το ίδιο βέβαια και για τα μαλλιά της που απ’ ότι φαίνεται εκεί βρήκε να ξεσπάσει η 18χρονη Ireland Baldwin. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε μέσα στο αυτοκίνητο της με λιλά μαλλιά. Μάλιστα, το μοντέλο φαίνεται στενοχωρημένο και κακόκεφο τόσο που τελικά το λιλά μαλλί δε βοήθησε και ιδιαίτερα για να τονώσει τη διάθεση της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ireland Baldwin έχει αναρτήσει στις προσωπικές της σελίδες post που δείχνουν καθαρά τη διάθεση της. Πρόσφατα είχε γράψει: “sad, sad, sad, sad…” δηλαδή, “στενοχωρημένη”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR