counter

Χώρισε η Εύη Βατίδου με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά

Χώρισε η Εύη Βατίδου με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά
Χώρισε η Εύη Βατίδου με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά

Τέλος στη σχέση τους έδωσαν η Εύη Βατίδου και ο γνωστός επιχειρηματίας, Ηλίας Κρασσάς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Η πρώην Μις Ελλάς και ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας ζαχαροπλαστείων “Fresh”, δεν είναι πλέον μαζί.

Ενώ πολλοί περίμεναν να καταλήξουν στο γάμο, η Εύη Βατίδου μας αιφνιδίασε με την είδηση του χωρισμού της. Οι δυο τους ήταν μαζί πάνω από ένα χρόνο και η σχέση τους έδειχνε να είναι δυνατή και με γερές βάσεις. Περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί και ο Ηλίας Κρασσάς είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και των παιδιών της νεαρής μαμάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα "Espresso". Μάλιστα το ζευγάρι είχε καταφέρει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα αδιάκριτα φώτα της δημοσιότητας.

Η είδηση του χωρισμού τους ήταν αναπάντεχη αφού το καλοκαίρι Η Εύη Βατίδου και ο επιχειρηματίας Ηλίας Κρασσάς είχαν επισκεφτεί τη Μύκονο και πέρασαν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές αγαπημένοι και ευτυχισμένοι.

Επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους γιατί θεώρησαν ότι η σχέση τους έκανε τον κύκλο της και χώρισαν πολύ ήρεμα κρατώντας και πάρα πολύ καλή σχέση. Αν και είναι ήδη πολύ νωρίς και οι δυο από την πλευρά τους κυκλοφορούν μόνοι, ελεύθεροι και ωραίοι στα στέκια της πόλης και μάλιστα ήδη πολιορκούνται από ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR