counter

Χώρισαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Κατρίνα Τσάνταλη

Χώρισαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Κατρίνα Τσάνταλη
Χώρισαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Κατρίνα Τσάνταλη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Κατερίνα Τσάνταλη χώρισαν! Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real life” το ζευγάρι έριξε τίτλους τέλους στη σχέση τους, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα τους ήθελαν να είναι ένα βήμα πριν την συμβίωση.

Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε ξαφνικά και μας εξέπληξε αφού πρόσφατα έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Ένα μήνα μετά ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Κατρίνα Τσάνταλη αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Ο τραγουδιστής και η Κατρίνα Τσάνταλη, γνωρίστηκαν τον περασμένο Μάιο. Και ενώ η σχέση τους έβαινε καλώς και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτιζε σε εξόδους και βόλτες τους εκείνοι χώρισαν.  

Σύμφωνα με την “Real Life”, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε δηλώσει πρόσφατα: "Δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι και όχι τόσο για μένα αλλά για την κοπέλα μου. Κάθε μήνα μου χρεώνουν και από κάποια νέα σχέση. Μπορεί να βγω φιλικά με μια παρέα και να το παρεξηγήσουν. Δεν μου αρέσει να επιβεβαιώνω ούτε να διαψεύδω. Όταν έχω κάτι να πω θα το πω. Όταν γνωρίσω την γυναίκα της ζωής μου θα το μάθετε όλοι"

Το ζευγάρι είχε φέρει κοντά η Ναταλία Γερμανού, φίλη του Κωνσταντίνου Αργυρού και μάλιστα όλα έδειχναν για έναν μεγάλο έρωτα που θα άντεχε στο χρόνο, πράγμα που επιβεβαιώθηκε όταν πληροφορηθήκαμε ότι οι δυο τους έψαχναν σπίτι για να στεγάσουν τον έρωτα τους. Τελικά μας διέψευσαν οι ίδιοι, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Κατρίνα Τσάνταλη, χώρισαν.

Η κρίση στη σχέση τους άρχισε μετά το καλοκαίρι μιας και αυξήθηκαν σταδιακά οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να μην μπορεί πλέον να μοιράζεται κοινές δραστηριότητες και να απομακρύνεται διαρκώς.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR