counter

Κώστας Κοκκινάκης & Χριστίνα Κανελλοπούλου: Χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης

Κώστας Κοκκινάκης & Χριστίνα Κανελλοπούλου: Χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης
Κώστας Κοκκινάκης & Χριστίνα Κανελλοπούλου: Χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "On Time" και ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, ο πολίστας και το μοντέλο εδώ και αρκετό καιρό περνούσαν κρίση στη σχέση τους.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο χωρισμός ήταν μια απόφαση που την πήραν από κοινού, αφού δεν υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός μεταξύ τους, ούτε κάποιο τρίτο πρόσωπο, απλώς η σχέση τους έκανε τον κύκλο της.

Το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει πως ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου δεν είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί.

Να θυμίσουμε, πως η σχέση του Κώστα Κοκκινάκη και της Χριστίνας Κανελλοπούλου έγινε γνωστή τον Απρίλιο του 2018 και οι δυο τους δεν έκρυβαν την αγάπη τους και έκαναν πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Μπορεί η διαφορά ηλικίας να ήταν περίπου 23 χρόνια, αλλά αυτό δεν τους πτόησε να ζήσουν έναν θυελλώδη έρωτα.

Η δήλωση του Κώστα Κοκκινάκη για τη Χριστίνα Κανελλοπούλου πριν τον χωρισμό

«Λέω στην κοπέλα μου να μην φέρνει στο σπίτι γλυκά, γιατί τα τρώω εγώ αντί εκείνη που της αρέσουν. Δεν έχουμε σκεφτεί τον γάμο με την Χριστίνα, ούτε να κάνουμε παιδί. Σε λίγα χρόνια θα γίνω… πάππους. Δεν με ενοχλούν καθόλου τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου. Αν ένα ζευγάρι τα έχει βρει και είναι καλά, ας κάνει ότι θέλει. Στην Χριστίνα θαυμάζω ότι είναι καλός άνθρωπος και νοικοκυρά. Δεν με ενδιαφέρει που δεν μαγειρεύει», είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες ο Κώστας Κοκκινάκης για τη Χριστίνα Κανελλοπούλου στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR