counter

Χώρισαν ξανά λίγο πριν τον γάμο η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ!

Χώρισαν ξανά λίγο πριν τον γάμο η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ!
Χώρισαν ξανά λίγο πριν τον γάμο η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ!

Χώρισαν για μία ακόμη φορά, όπως όλα δείχνουν, η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ. Οι δυο τους φαίνεται πως διέλυσαν τον αρραβώνα τους και τα σχέδια γάμου που έκαναν, καθώς δεν μπορούν να συμφωνήσουν αν θέλουν ή όχι παιδιά.

Πηγή δήλωσε στο περιοδικό «OK! Australia» πως ο 28χρονος ηθοποιός θέλει να γίνει μπαμπάς, αλλά η 25χρονη τραγουδίστρια μοιάζει να έχει άλλες ιδέες και πιστεύει πως δεν είναι έτοιμη να γίνει ακόμη μαμά.

«Αυτός θέλει παιδιά και δεν θέλει να το αναβάλει διαρκώς, αλλά δεν είναι η κατάλληλη περίοδος σύμφωνα με την Μάιλι. Είναι συντετριμμένος. Η Μάιλι ακύρωσε τα σχέδια για το γάμο και ο Λίαμ έχει κουραστεί από όλο αυτό. Δεν μπορούν να τα βρουν τους τελευταίους μήνες. Στην ουσία η Μάιλι δεν θέλει να παντρευτεί. Είναι κάτι που όλοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν, εκτός από τον Λίαμ. Η οικογένειά του τον παρακαλεί εδώ και καιρό να το καταλάβει, αλλά αυτός είχε εμπιστοσύνη στην Μάιλι. Τώρα νιώθει πως είναι ηλίθιος», δηλωσε χαρακτηριστικά η πηγή από το στενό τους περιβάλλον στο περιοδικό.

Να σημειωθεί, ωστόσο, πως δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη αναφορά πως το ζευγάρι χώρισε ή ακύρωσε τον γάμο. Θυμίζουμε πως οι δυο τους είναι μαζί από το 2009 και αρραβωνιάστηκαν πρώτη φορά το 2012. Χώρισαν ωστόσο το επόμενο έτος και τελικά αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους το 2016, όπου αρραβωνιάστηκαν ξανά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR