counter

Χωρίς μακιγιάζ και lifting είναι τρομακτική!

Χωρίς μακιγιάζ και lifting είναι τρομακτική!
Χωρίς μακιγιάζ και lifting είναι τρομακτική!

Goldie Hawn

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η μητέρα της ηθοποιού Kate Hudson και απολαυστική πρωταγωνίστρια κωμικών ταινιών κατά τις δεκαετίες '70 και '80, Goldie Hawn πήγε για jogging και όπως είναι φυσικό προτίμησε να βγει αμακιγιάριστη.
Κάτι που μετά από λίγο θα μετάνιωσε, καθώς οι paparazzi την περίμεναν στη γωνία και την απαθανάτισαν σε καθόλου κολακευτικές πόζες. Η ηθοποιός που είναι 66 ετών, έχει καταφύγει αρκετές φορές στον πλαστικό χειρουργό για "ήπιες" αισθητικές επεμβάσεις, αλλά οι ρυτίδες στο πρόσωπό της είναι κάτι περισσότερο από ευδιάκριτες.

Η ίδια έχει δηλώσει στο περιοδικό "Us Weekly" για το πώς αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου: "Είμαι πραγματικά αισιόδοξος άνθρωπος. Έχω την θέληση να ευχαριστηθώ τη ζωή μου και να περνάω καλά. Μου αρέσει να απολαμβάνω την κάθε στιγμή".

Μέσα στα πλαίσια της διασκέδασης, η Kate αποκάλυψε στην εκπομπή του Anderson Cooper ότι χορεύει στο strip pole της κόρης της. "Το είχε η κόρη μου για αρκετό διάστημα και έπαιξα και εγώ μαζί του κάποιες φορές. Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από το να χορεύεις στο στύλο. Το δοκίμασα και πρέπει να σας πω ότι ήταν πολύ δύσκολο". Το σίγουρο είναι πως η Goldie δεν το βάζει κάτω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR