counter

Χρύσπα: Ρεβεγιόν στο σπίτι της παραμονή Πρωτοχρονιάς

Χρύσπα: Ρεβεγιόν στο σπίτι της παραμονή Πρωτοχρονιάς
Χρύσπα: Ρεβεγιόν στο σπίτι της παραμονή Πρωτοχρονιάς

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν διοργάνωσε η Χρύσπα, το βράδυ της παραμονής, 31 Δεκεμεβρίου 2013. Η τραγουδίστρια, υποδέχθηκε στο σπίτι της στον Πειραιά, στενούς της φίλους και συνεργάτες, ετοιμάζοντας ένα υπέροχο δείπνο.

Η πρόσκληση ήταν για τις 8.30 το απόγευμα, μιας και η Χρύσπα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Vox και έπρεπε να βρίσκεται εκεί από νωρίς. Οι καλεσμένοι της δεν ξεπερνούσαν τα 7 άτομα και ανάμεσά τους και ο συνεργάτης της και make up των stars, Γιάννης Μαρκετάκης. Στην Αθήνα για τις γιορτές, είχε ταξιδέψει από την Θεσσαλονίκη και ο σύζυγος της τραγουδίστριας, Παναγιώτης Νικολάου.

Η Χρύσπα θέλοντας να ευχαριστήσει τους καλεσμένους της, ετοίμασε μοναδικά πιάτα. Χοιρινό κότσι με πατάτες, σαλάτες, λαχανοντολμάδες, σούπα λαχανικών, τυροπιτάκια, παστουρμαδοπιτάκια, ντολμαδάκια. Ο σύζυγός της Χρύσπας ετοίμασε μια δική του συνταγή για κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο, ενώ ο Γιάννης Μαρκετάκης εκπληκτικό ρύζι με συκώτι, μανιτάρια, τζίντζερ και κουκουνάρια. Για επιδόρπιο, η Χρύσπα πρόσφερε κορμό λευκής σοκολάτας με μπισκότα. Όλοι έμειναν πλήρως ικανοποιμένοι, επαινώντας την οικοδέσποινα και περνώντας ξεχωριστές στιγμές, με τον Γιάννη Μαρκετάκη να πρωταγωνιστεί στις πολύ αστείες διηγήσεις.

Κι επειδή το φαγητό ήταν πολύ, όλοι οι καλεσμένοι -ανάμεσά τους και η υπογράφουσα- έφυγαν από το σπίτι της τραγουδίστριας, με... τάπερ για το σπίτι τους!

Και του χρόνου!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR