counter

Χρύσπα: Κάποια σχόλια της κριτικής επιτροπής του J2US είναι λίγο άκυρα

Χρύσπα: Κάποια σχόλια της  κριτικής επιτροπής του J2US είναι λίγο άκυρα
Χρύσπα: Κάποια σχόλια της κριτικής επιτροπής του J2US είναι λίγο άκυρα

Η Χρύσπα μίλησε στο Tv Έθνος όπου αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US του Open, τη συνεργασία της στο show με τον Γιάννη Δρυμωνάκο, τις παρατηρήσεις των κριτών σχολιάζοντας πως κάποια από τα σχόλιά τους ήταν άκυρα.

Δεύτερη συνεχόμενη φορά μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο βρεθήκατε υποψήφιοι προς αποχώρηση στο J2US. Πώς ένιωσες;

Ο βρεγμένος τη βροχηή δεν τη φοβάται, τόσο απλά και περιεκτικά. Την πρώτη φορά πήραμε την κρυάδα, περάσαμε μία εβδομάδα αγωνίας , τώρα μας ήρθε πιο έλαφριά. Δέ μας έχει στοιχίσει.

Πώς εισέπραξες τα σχόλια της κριτικής επιτροπής μετά το σόου;

Είπαμε το «Φίλα με ακόμη». Στο πλευρό μου έχω έναν άνθρωπο πολύ συνεργάσιμο στην εκμάθηση του τραγουδιού. Μπορεί να μην έχει το ταλέντο, τη φωνή και το αυτί ενός τραγουδιστή, αλλά είναι απόλυτα οργανωμένος στον τρόπο της μελέτης του. Είιναι αθλητής και έτσι έχει πειθαρχία – και αυτό του βγαίνει. Φορά με τη φορά έχει πολύ όμορφη εξέλιξη. Η κριτική επιτροπή μέχρι σήμερα μας λέει τα ίδια. Υποστηρίζει ότι ο Γιάννης είναι πιο υποτονικός απ’ ο,τι θα έπρεπε πάνω στη σκηνή. Στα χρ'ονια της πορείας μου έχω καταλάβει -και το έχω μεταφέρει και στον Γιάννη-  οτι σημασία δεν έχει να αρέσεις σε όλους ή στους πολλούς. Σημασία έχει σε αυτους που αρέσεις, να αρέσεις για πάντα και ας είναι 10 άτομα. Αυτή είναι η ουσόα του καλλιτέχνη και της τέχνης μας.

Σε έχει ενοχλήσει κάποιο από τα σχόλια της επιτροπής;

Ειίμαι αρκετά χρόνια μέσα στον χώρο για να με ενοχλήσει κάτι και να το πάρω μέσα μου. Κάποια σχόλια της επιτροπής είναι λίγο άκυρα, αλλά αυτό το συνειδητοποιώ βλέποντας το επεισόδιο. Οταν είσαι πάνω στη σκηνή δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει συμβεί. Μπορεί να ακούσεις κάτι που να μην ισχύει. Πρώτα ακούω, παρατηρώ και μετά κρίνω αν ισχύει ή όχι. Φυσικά και έχω διαφωνήσει, αλλά είναι η δική μου άποψη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR