counter

Χρυσούλα Διαβάτη για Αλέξη Γεωργούλη: "Όλοι και όλες θυμούνται μετά από χρόνια ότι κάποιος τους βίασε"

Χρυσούλα Διαβάτη για Αλέξη Γεωργούλη: "Όλοι και όλες θυμούνται μετά από χρόνια ότι κάποιος τους βίασε"
Χρυσούλα Διαβάτη για Αλέξη Γεωργούλη: "Όλοι και όλες θυμούνται μετά από χρόνια ότι κάποιος τους βίασε"

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τη Μαρία Βλάχου μίλησε η Χρυσούλα Διαβάτη. Η ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την καταγγελία που έγινε εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, αλλά έκανε και την δική της τοποθέτηση για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

Δείτε επίσης - H Χρυσούλα Διαβάτη μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR για την υπόθεση της Ζέτας Δούκα και του Γιώργου Κιμούλη

Η Χρυσούλα Διαβάτη για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Ένας άνθρωπος που ήταν στο Ευρωκοινοβούλιο, δε ξέρω αν ήταν καλός ή κακός. Τον ψήφισε ο ελληνικός λαός, εγώ δε μπορώ να ξέρω τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και τον καρφώνουμε. Που ξέρουμε; Ήμασταν εκεί; Μετά από τόσα χρόνια το θυμόμαστε. Αυτό τώρα πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιος τους βίασε, αυτό δεν το έχω καταλάβει. Με το ζόρι δε μπορεί να σε πάρει κανένας εκτός, αν σε πιάσει σε μια ερημιά, σε δέσει, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει. Τι κάνεις τότε; Πας την ίδια στιγμή στην αστυνομία, το δηλώνεις, σε κοιτάει και ένας γιατρός και εκείνη την ώρα γίνεται αυτό που πρέπει. Μετά από 30 χρόνια, και δε ξέρω πόσα ο καθένας, αυτό είναι για μένα ένας γρίφος», είπε η Χρυσούλα Διαβάτη και συνέχισε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο:

«Τι θα πει κακοποιητική συμπεριφορά; Τι αποδείξεις έχουν, ότι τις έβρισε; Τους έριξε καμιά καρπαζιά; Αν δε κάνανε σωστά τη δουλειά τους, κι αυτός βασίζεται πάνω τους, δε μπορεί να είναι σούργελο και να του χαλάει τη δουλειά. Και εμένα μου είπαν να πάω να πλύνω τα πιάτα και ότι δε κάνω για τη δουλειά. Εγώ όμως πίστευα στον εαυτό μου και πάλευα να με σεβαστούν και με σεβάστηκαν».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Χρυσούλα Διαβάτη στην εκπομπή “Super Κατερίνα”:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR