counter

Χρυσές Σφαίρες: Τιμητικό βραβείο στην Έλεν ΝτεΤζένερις

Χρυσές Σφαίρες: Τιμητικό βραβείο στην Έλεν ΝτεΤζένερις
Χρυσές Σφαίρες: Τιμητικό βραβείο στην Έλεν ΝτεΤζένερις

Για την 25χρονη καριέρα της στην αμερικανική τηλεόραση πρόκειται να τιμηθεί η  Έλεν ΝτεΤζένερις από τους διοργανωτές της τελετής των Χρυσών Σφαιρών, τον Ιανουάριο του 2020.

Η 61χρονη παρουσιάστρια είναι το δεύτερο πρόσωπο που θα τιμηθεί με το βραβείο Κάρολ Μπέρνετ, το οποίο έχει απονεμηθεί μονάχα στην ίδια την Αμερικανίδα ηθοποιό.

Να θυμίσουμε πως η ΝτεΤζένερις ξεκίνησε την καριέρα της με τη stand up κωμωδία, προτού μετακομίσει στην τηλεόραση. Σήμερα είναι η οικοδέσποινα του επιτυχημένου καθημερινού τοκ σόου «The Ellen DeGeneres Show», ενώ διαθέτει ακτιβιστική δράση, υπερασπιζόμενη τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ έχει υπάρξει οικοδέσποινα της τελετής των Όσκαρ.

Λόγο για τη συγκεκριμένη βράβευσή έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών του Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ, που είναι και εκείνος που απονέμει τις Χρυσές Σφαίρες.

«Επιπλέον της επιτυχίας της στην τηλεόραση, υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα κι έχει αναπτύξει φιλανθρωπική δράση, δανείζοντας τη φωνή της σε εκείνους που δεν έχουν δική τους και μοιράζοντας ευγένεια και χαρά μέσω της ισχύος του βήματός της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η τελετή απονομής των βραβείων των Χρυσών Σφαιρών θα διεξαχθεί στο Μπέβερλι Χιλς, την 5η Ιανουαρίου του 2020.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR