counter

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Μας δείχνει την κοιλιά της 5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Μας δείχνει την κοιλιά της 5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Μας δείχνει την κοιλιά της 5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν από πέντε περίπου μήνες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο στις 16 Σεπτεμβρίου ένα αγοράκι, το οποίο όπως είναι αναμενόμενο συμπλήρωσε την ευτυχία του ερωτευμένου ζευγαριού.

Δείτε επίσης – Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο του

Χρύσα Μιχαλοπούλου – Το σώμα της 5 μήνες μετά την γέννηση του γιου της

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου συχνά μέσα από τα social media μοιράζεται στιγμιότυπα της ζωής της με τους διαδικτυακούς της φίλους και κάτι τέτοιο έκανε και πρόσφατα. Η ηθοποιός κοινοποίησε στο Instagram και σε μια από αυτές πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη με ένα crop top, που άφηνε ακάλυπτη την περιοχή της κοιλιάς.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, όπως μπορείτε να δείτε, 5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της έχει επανέλθει στις αναλογίες της κάτι που και οι ακόλουθοί της δεν άφησαν ασχολίαστο.

Χρύσα Μιχαλοπούλου – Η γνωριμία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

«Γνωριστήκαμε με αυτόν τον βαρετό τρόπο (ιντερνετικά), αλλά αποτελεσματικό. Θα είμαι ειλικρινής. Δεν θέλω να πω ότι δεν έστειλα, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πως είχε ανοίξει η κουβέντα. Τείνει αυτός να γίνει τώρα ο παραδοσιακός τρόπος, αλλά έτσι γνωριστήκαμε. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν την καραντίνα και στην καραντίνα πολλές σχέσεις ήρθαν κοντά -έπρεπε να κάθεσαι σπίτι, δεν μπορούσες να βγεις έξω- νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα με την Χρύσα, αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Πολλά πράγματα. Σήμερα το μωρό γίνεται τεσσάρων μηνών» αποκάλυψε πρόσφατα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τη γνωριμία του με την Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Δείτε την Χρύσα Μιχαλοπούλου 5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της:

Photo Credits: Instagram 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR