counter

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η κούκλα αδερφή της συμμετείχε στη σειρά του Star "IQ 160"!

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η κούκλα αδερφή της συμμετείχε στη σειρά του Star "IQ 160"!
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η κούκλα αδερφή της συμμετείχε στη σειρά του Star "IQ 160"!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Χρύσα Μιχαλοπούλου αφού πριν από περίπου έξι μήνες έφερε στον κόσμο, τον καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Μπορεί η ίδια να μην έχει κάνει κάποια ανάρτηση σχετική με τον γιο της, όμως διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram όπου μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα λοιπόν η Χρύσα Μιχαλοπούλου με αφορμή την πρεμιέρα του “IQ 160”, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με την αδερφή της Όλγα, η οποία συμμετείχε στη νέα σειρά του Star.

Περήφανη αδερφή, η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και επίσης ηθοποιός, παρακολούθησε το πρώτο επεισόδιο και ενθουσιασμένη έγραψε στην ανάρτηση της: «Γιου λιτλ σταρ».

Δείτε επίσης: Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Πήγε για ψάρεμα με τον 6 μηνών γιο του (Φωτογραφία)

Η ανάρτηση της Χρύσας Μιχαλοπούλου με την αδερφή της, Όλγα

Η Όλγα Μιχαλοπούλου στο “IQ 160” υποδύθηκε την κόρη του θύματος της πρώτης δολοφονίας που προσπάθησε να εξιχνιάσει η αστυνομία μαζί με τη συμβολή της καθαρίστριας, Πηνελόπης Μουρίκη (Σμαράγδας Καρύδη).

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, η Όλγα Μιχαλοπούλου είχε μιλήσει για την απόφαση της να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και για τη σχέση της, με την αδερφή της Χρύσα.

«Πάντα ήξερα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική, νομίζω. Νομίζω την τελική απόφαση την πήρα στα 15-16, που πήγαινα για κάτι διαφημίσεις στην Πολωνία, και νομίζω ότι εκεί είπα ‘’ναι, νομίζω ότι θέλω να γίνω ηθοποιός’’. Οι γονείς δεν το πολυήθελαν, αλλά βλέπουν ότι το θέλεις, προσπαθείς και το πετυχαίνεις. Η μαμά (κυρίως δεν ήθελε). Η Χρύσα είναι σαν στήριγμα. Τη συμβουλεύομαι. Δεν φοβάμαι τη σύγκριση. Τη θαυμάζω και μου αρέσει που κάνω το ίδιο επάγγελμα. Παίρνουμε η μία πράγματα από την άλλη. Με τη Χρύσα νομίζω γενικά είμαστε διαφορετικές μεταξύ μας πολύ, δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό. Η Χρύσα είναι πιο χύμα, πιο χαλαρή, εγώ δεν είμαι έτσι», είχε πει χαρακτηριστικά η Όλγα Μιχαλοπούλου.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR