counter

Χρύσα Καβράκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το "GNTM"

Χρύσα Καβράκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το "GNTM"
Χρύσα Καβράκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το "GNTM"

Η πρώτη αποχώρηση του «GNTM είναι γεγονός! Ο λόγος για τη Χρύσα Καβράκη που δεν τα πήγε καλά στη γυμνή φωτογράφιση και μπήκε μαζί με τον Κωνσταντίνο και την Αλεξάνδρα στη διαδικασία αποχώρησης, καθώς οι τρεις τους είχαν το χειρότερο «κλικ» στην πρώτη απαιτητική δοκιμασία του διαγωνισμού.

Τελικά η Χρύσα Καβράκη ήταν αυτή που αποχαιρέτησε πρόωρα το ριάλιτι μόδας. «Πιστεύω ό,τι εγώ με κράτησα πίσω γιατί σκεφτόμουν τι θα πουν οι άλλοι. Δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου εκείνη τη στιγμή. Φταίω μόνο εγώ. Σε όλα τα προηγούμενα στάδια είχα προσπαθήσει πάρα πολύ. Θα μου λείψουν πολύ τα παιδιά», ήταν τα πρώτα λόγια της Χρύσας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της προβολής του επεισοδίου με την αποχώρησή της, η Χρύσα Καβράκη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Σε βίντεο που ανέβασε στα instastories η 20χρονη είπε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξή σας και τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης σας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσους περισσότερους μπορώ. Ελπίζω σε όλους. Και μην ανησυχείτε, δεν κλαίω άλλο».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR