counter

Χρίστος Αντωνιάδης: Η δύσκολη εγκυμοσύνη της συζύγου του - "Χρειάστηκε να κάνουμε περίδεση"

Ο Χρίστος Αντωνιάδης σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς, καθώς η σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο Happy Day και την δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που έχει η σύζυγός του στην εγκυμοσύνη της.

Διαβάστε επίσης: Χρίστoς Aντωνιάδης- Aφροδίτη Tσώνου: Αυτό είναι το φύλo των διδύμων που περιμένουν

«Είχαμε μία δυσκολία. Είναι δίδυμα και έχουν πάρει πολύ βάρος και όλα είναι λίγο πιο δύσκολα για τη μαμά. Χρειάστηκε να κάνουμε περίδεση. Από τώρα και μέχρι το τέλος, θα είναι ξάπλα. Πηγαίνει μόνο για την ανάγκη της. Πλέον είναι στο κρεβάτι η γυναίκα μου και είναι λίγο επικίνδυνα τα θέματα, αλλά εντάξει είμαστε. Από εβδομάδα σε εβδομάδα περιμένουμε.

Μία τρομάρα την έχεις πάντα ό,τι και να γίνεται γιατί είναι αχαρτογράφητα νερά. Εγώ προσπάθησα να το διαχειριστώ με ψυχραιμία, προσπαθώ να είμαι ο ψύχραιμος της παρέας. Είναι κατάντια άλλοι να παλεύουν για να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί κι κάποιοι άλλοι τα πετούν στα σκουπίδια ή τα εκμεταλλεύονται. Αυτά παρακολουθούμε και μας έρχεται εμετός» ανέφερε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR