counter

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τι άλλαξε πάνω του με το πέρασμα του χρόνου;

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τι άλλαξε πάνω του με το πέρασμα του χρόνου;
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τι άλλαξε πάνω του με το πέρασμα του χρόνου;

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μίλησε για όλες τις ευχάριτες και δυσάρεστες αλλαγές της ζωής του, στο περιοδικό People και στη Σόνια Καζόνι!

Ήταν μόλις δέκα εφτά χρονών όταν πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά «Δέκα μικροί Μήτσοι»! Σήμερα είναι σαράντα τριών και όπως είναι φυσικό, από τότε έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα, στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τα πράγματα. 

Έχοντας υπάρξει ζεν πρεμιέ για περισσότερα από 20 χρόνια πως έχει διαμορφωθεί η σχέση σου με το χρόνο; Σε αγχώνει;
Δεν με αγχώνει, αλλά δεν κάνω και πάρτι. Ξεροκαταπίνω και προχωράω. Έχω και άλλη επιλογή; Ε, νομίζω όλοι μας, εκεί μετά τα 40, έχουμε ξυπνήσει ένα πρωί και έχουμε πει: «Ωχ, τι έγινε ρε παιδιά;». Είναι αυτή η φάση που ανακαλύπτεις πως το βραδινό φαγητό έχει ένα κόστος. Από εκεί που τσάκιζες το πιτόγυρο και τη σοκολάτα αμυγδάλου στις 12 το βράδυ, τώρα θα πρέπει να φας ένα γιαουρτάκι (κατσικίσιο) και άντε να βάλεις και λίγο ταχίνι με μέλι για να κοροϊδέψεις τον εαυτό σου. Ε, είναι κατάσταση αυτή τώρα;!

Με ποια στοιχεία της προσωπικότητάς σου έχεις καταφέρει να συμφιλιωθείς και να τα αγαπήσεις μεγαλώνοντας ενώ παλιότερα ίσως σε ενοχλούσαν; 
Mικρότερος είχα κάποιους αυτοματισμούς που μου επέτρεπαν να επιβιώνω σε δύσκολες καταστάσεις λόγω δουλειάς. Αυτό με μπέρδευε πολύ γιατί εγώ άλλο ήμουν και άλλο άκουγα ότι είμαι. Είχα τεράστια αγωνία να αποδείξω ότι αξίζω, ήμουν αρκετά ενοχικός και δεν ήξερα πως να υπερασπιστώ αυτά που πίστευα και ήθελα να κάνω. Αυτό πια έχει αλλάξει. Προσπαθώ να απολαμβάνω πιο πολύ τις καταστάσεις, χωρίς την αγωνία που είχα κάποτε -και ξέροντας πια ότι δεν γίνεται να τους έχεις όλους ικανοποιημένους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR