counter

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Απαντά στη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Απαντά στη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Απαντά στη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον μίλησε ο Χριστόφορος Πακαλιάτης. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Απόστολος Γκέλτσος για αυτόν και τη συμμετοχή του στο Maestro.

Δείτε επίσης - "Ο Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε στο Maestro, δεν είναι ηθοποιός του ίδιου επιπέδου με τους υπόλοιπους"

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απαντά στον Γκλέτσο

«Ο δεύτερος κύκλος του Maestro έχει ανατροπές, είναι πολλοί χαρακτήρες, πολλοί ήρωες, πολλά γεγονότα και βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτών που έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Θα δείτε και καινούργιες προσθήκες, θα είναι όλοι όσοι είδατε στον πρώτο κύκλο. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής την επιτυχία δεν την αντιλαμβάνεσαι, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει πολύ καλά, αλλά επειδή είμαι στην Ελλάδα, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται έξω, πιο πολύ ενημερώνομαι από το Netflix και από τους τουρίστες που έρχονται και μας μιλάνε… Σε μένα δεν αλλάζει κάτι.

Ο στόχος μας ήταν να υπάρχει μια παλέτα χρωμάτων και να αγγίξουμε πολλά κοινωνικά ζητήματα στο σήμερα… Δε μπορώ να γράψω κάτι χωρίς να επηρεάζομαι από αυτά που συμβαίνουν γύρω μου και από αυτά που ακούω, βλέπω, διαβάζω και βιώνω σαν άνθρωπος στην κοινωνία του σήμερα» είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Όσον αφορά τη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου ανέφερε:  «Έλα παιδιά, αυτά είναι κουταμάρες».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης:

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR