counter

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Το απόλυτο spoiler για τον Σασμό και το μήνυμα που έλαβε - "Μου σηκώθηκε η πέτσα"

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Το απόλυτο spoiler για τον Σασμό και το μήνυμα που έλαβε - "Μου σηκώθηκε η πέτσα"
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Το απόλυτο spoiler για τον Σασμό και το μήνυμα που έλαβε - "Μου σηκώθηκε η πέτσα"

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι!» στο Mega ήταν η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Μέσα σε όλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» δίνοντας ένα απόλυτο spoiler για την εξέλιξη της σειράς και συγκεκριμένα αν η Αργυρώ θα αποκαλύψει στον Αστέρη την αλήθεια για την πατρότητα του παιδιού της.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Έδωσε το απόλυτο spoiler για τον Σασμό

«Κι εγώ θέλω να πω την αλήθεια και στο παιδί και στον Αστέρη, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει στο κεφάλι μου και δεν το λέω. Πραγματικά, εδώ το ‘χω! Πότε θα το πω; Ελπίζω να γίνει σύντομα. Αυτό δεν το ξέρω όμως, δεν έχω πάρει τα σενάρια. Θα κάνουμε μαζί υπομονή, κι εγώ μαζί σας, γιατί θέλω κι εγώ να το μάθει. Εγώ θα του το είχα πει του ανθρώπου. Τι είναι αυτά, ένα χρόνο τα λιβανίζει! Μαζί θα περάσουμε αυτόν τον Γολγοθά», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Δείτε επίσης - Σασμός: Ο Βαγγέλης αποκαλύπτει στην Αργυρώ πού κρύβεται ο Σταύρος με το παιδί

Παράλληλα, η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε πως έχει εξάρτηση με τα τα social media ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει κάποια από τα μηνύματα που έχει δεχτεί.

«Μου έχουν στείλει όλων των ειδών τα μηνύματα. Μηνύματα θαυμασμού, λίγο πιο περίεργες φωτογραφίες, τα παιδάκια που τρελαίνονται με τον «Σασμό», ζωγραφιές, εκθέσεις, που αυτά είναι συγκινητικά. Έχουν μοιραστεί μαζί μου ιστορίες γυναίκες που κακοποιήθηκαν από τους άνδρες τους. Μου είχαν στείλει εμπειρίες που είχε σηκωθεί η πέτσα με αυτά που διάβαζα. Μου έστειλε μία κοπέλα, ότι ήταν μαζί με αυτόν τον άνθρωπο πριν από το θύμα. Δεν το πίστευα. Έκανε ασφαλιστικά μέτρα και κατάφερε να ξεφύγει από αυτή τη σχέση», αποκάλυψε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη στην Σίσσυ Χρηστίδου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR